Elixir din Ghimbir Bio 500ml Obsthof Cod: 9005336007915
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:214317629
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:69,11 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:42
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Elixir de ghimbir
concentrat din radacina proaspata de ghimbir bio 500ml
Retter
Se dilueaza 1 portie
de elixir la 10 portii de apa astfel dintr-o sticla de elixir se
prepara 5 litri de suc de ghimbir.
Elixirul de ghimbir
este obtinut prin presare la rece manual din radacina proaspata de
ghimbir concentrat.
Sugestie de
folosire:
-ca bautura digestiva
sau racoritoare amestecati o parte de elixir cu 10 parti de
apa.
-in sosuri la
preparate culinare salate
-in
patiserie
-in cocktailuri
alcoolice sau non-alcoolice
Bautura de ghimbir
diluata cu apa se poate servi si cu gheata. Temperatura optima de
servire este 10 - 12 grade dar depinde de gustul
fiecaruia.
Dupa deschiderea
sticlei pastrati-o la frigider maxim 10
zile.
Produsul nu este
filtrat astfel apar in mod natural depuneri agitati bine sticla
inainte de folosire.
Ingrediente: extract
la rece din radacina de ghimbir* 22% (se extrage din 100g ghmbir
proaspat) suc de lime* suc de lamaie* suc de canepa* suc de
portocale* suc de mere* zahar nerafinat din trestie* salvie* boabe
de ienupar*.
*din agricultura
ecologica
Valori
nutritionale/100ml:
Energie: 160kj /
38kcal
Grasimi: 0.4g din care
saturate 0g
Carbohidrati: 7.9g din
care zaharuri 5.2g
Proteine:
0.8g
Saruri:
0.07g
Fabricat in
Austria
Produs certificat
bio
500ml ambalaj:
sticla
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.