Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Enzima ESSEZYM FLAVOR

Livrare gratuita la comenzile de 10000 lei

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE ENZIMA VINIFICATIE

Enzima pentru vinificatie Essezym Flavor este un preparat de pectinază și glicozidază, cu concentrații ridicate derivate din tulpini selectate de Aspergillus niger cu activități secundare de cellulazelor și hemicelulazelor. Este caracterizat de mai multe activități
importante enzimatice, cum ar fi :
• glucosidazica: îmbunătățirea eliberării componentelor aromatice;
• pectin-liazica: sarcini de bază esențiale pentru degradarea pectinelor esterificate;
• poligalacturonază: bogată în activitatea endoglobulină, în echilibru cu PL, permite limpezirea accelerată;
• pectină-esterază: pregătirea substratului pentru intervenția PG;
• arabanazica: pectine cu ramificații înclinate;
• celuloză: pentru o mai bună extracție a precursorilor aromatici și a colorantului de struguri roșii.

Essezym FLAVOR a fost concepută pentru următoarele aplicații:
• musturi pentru vin alb: extracție aromatică în macerarea la rece;
• creșterea componentelor aromatice la sfârșitul fermentării este în același timp un bun stabilizator al culorii musturilor roșii;
• musturi pentru vinurile roșii: îmbunătățirea extracției culorii și aromelor diverselor varietăți de struguri roșii în macerarea la rece;

Essezym flavor nu conține cinamil-esterază. Permite degradarea totală a pectinei și este în același timp un bun stabilizator al culorii musturilor roșii, dand produsului dumneavoastra o calitate vizibila, remarcabila.

COMPOZITIE

Essezym-flavor este o pectinază sub formă standardizată micro granulată cu malțo-dextrină la o activitate minimă de
450 PLU / g și 1000 ßdGlu/g; este o enzimă activă macerată.

DOZAJ

  • Essezym-flavor este ușor și practic de folosit. Se adaugă (după diluare 5% în apă).
  • Omogenizați bine în masă.
  • Dozare de aplicare pe HL:
  • musturi pentru vinurile albe: 2-3 g, 8-12 ore, *5-10° C;
  • musturi pentru vinurile roșii: 2-3 g, 4-6 zile, până la 5-10 ° C.

AMBALARE

Cutii de 20, 100 si 500 gr.

ATENTIONARE:

Se recomandă păstrarea produsului la rece (15° C). În aceste condiții, activitatea enzimei este păstrată timp de 36 de luni.

Pentru a vedea și mai multe tipuri de produse pentru vinificatie și nu doar atât, vizitați magazinul nostru online Fermier.ro. Puteți cumpăra de acolo utilajele si produsele de care aveți nevoie, chiar acum.

Echipa experimentată Loredo vă sta la dispoziție pentru mai multe detalii.

Puteți să ne contactați folosind formularul de aici.

Pentru a comanda acest produs, trebuie mai întâi să îl adăugați în cererea de ofertă, folosind butonul „Adaugă la cererea de ofertă” din partea de sus-dreapta a ecranului. După ce faceți acest lucru, puteți continua cumpărăturile sau puteți să mergeți direct către lista de produse, unde puteți să ne trimiteți cererea de oferta. Echipa noastră vă va contacta in cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată pentru dumneavoastră.

 

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

PLATA

  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review