Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Faina Bio de Soia Pronat 500gr Cod: prn141

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Boabele de soia contin majoritatea proteinelor aparâ nd î n compozitia multor produse hranitoare. Cea mai importanta proprietate a sa este cea legata de prevenirea cancerului. Continutul sau antioxidant protejeaza organismul de actiunea daunatoare a radicalilor liberi care poate conduce la boli cardiovasculare si circulatorii dar si la cancer. Studiile din Japonia au aratat ca o portie de supa miso pe zi determina scaderea cu o treime a posibilitatii aparitiei cancerului la stomac. Boabele de soia mai ofera o protectie si î mpotriva cancerelor cauzate de hormoni &ndash cancerul la sâ n cancerul la ovare si cel cervical &ndash datorita substantelor chimice cu fitoestrogen denumite isaflavonoizi. Cea mai recenta substanta descoperita este genisteina despre care se stie calimiteaza cresterea celulelor cancerigene.

INDICATII pentru Faina de soia:

  • anemie
  • demineralizare
  • rahitism
  • decalcifiere
  • convalescenta
  • crestere
  • stress
  • alaptare
  • lauzie
  • afectiuni ale sistemului nervos
  • afectiuni digestive renale cardio-vasculare
  • surmenaj fizic si psihic
  • osteoporoza
  • deficit imunitar
  • î ngrijirea pielii
  • energizanta remineralizanta echilibranta celular ajuta la cresterea scheletului osos a masei musculare si sistemului nervos
  •   î mbunatateste digestia circulatia sanguina memoria fiind un aliment mult superior prin bogatia de proteine fata de carne lapte si oua. 
  •   Un kg de boabe de soia echivaleaza cu 4 kg de carne 56 de oua de gaina 8 litri de lapte de vaca.


UTILIZARE pentru Faina de soia:
-ca adaos î n sosuri supe ciorbe creme mâ ncaruri aluaturi î mbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.

RETETE:


LAPTE DE SOIA - 80g faina de soia se pun î n 1 I apa calduta. Se pastreaza 2-3h apoi se stoarce prin tifon. Laptele astfel obtinut se consuma î n 24h crud simplu sau î ndulcit ori î n creme budinci grâ u orez. Este de mare folos convalescentilor copiilor sportivilor batrâ nilor si lauzelor.

PATE DE SOIA - O cana cu faina de soia se lasa la î nmuiat î ntr-un vas î n care exista o cantitate de 3 ori mai mare de apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit amestecâ nd continuu adaugâ nd atâ ta apa câ t sa aiba consistenta unui terci. Se ia de pe foc dupa 10 minute si se lasa la rece. Se adauga treptat câ teva linguri cu ulei se pun condimente sare patrunjel sau marar. Se serveste pe felii de pâ ine coapta stropita cu lamâ ie si garnisita cu ceapa.

CHIFTELE DE SOIA - Se î nmoaie faina de soia î n de 2 ori mai multa apa rece timp de 2h pâ na devine ca un aluat. Se adauga un cartof dat prin razatoarea mica si bine scurs o ceapa taiata marunt usturoi dat prin razatoarea mica marar patrunjel doua linguri cu Digesta cremogende porumb   sare condimente. Se amesteca totul foarte bine si se lasa la rece. Dupa 1 h se ia compozitia si se formeaza chiftele ce se prajesc î n ulei de floarea soarelui presat la rece.

BUDINCA DE SOIA - Aceeasi compozitie ca la chiftele se pune î ntr-o forma unsa cu ulei si se coace la cuptor la foc potrivit timp de 40-50 de minute.

GOMAJ COSMETIC - Se umezeste o lingura de faina cu apa si se maseaza obrazul. Curata î n profunzime. Faina de soia pusa î n apa de baie hraneste tonifica si regenereaza pielea eliminâ nd stresul.

 

UNT DE SOIA - Se amesteca 250 ml. de apa cu 2 linguri faina de soia î ntr-un vas si se fierbe pâ na se obtine o pasta. Se scade pe foc si se pune la racit apoi se adauga uleiul foarte î ncet amestecâ nd continuu ca pentru pregatirea unei maioneze.

 

FURSECURI CU FAINA DE SOIA SI CURMALE: Ingrediente: -150g curmale 1 ½ lingurite faina de soia faina integrala de hrisca coaja rasa de la o jumatate de lamâ ie 2 linguri de rom 1 lingurita tinctura muguri de plop negru un vâ rf de cutit de pulbere de scortisoara 100 gr. unt miere dupa gust 1 lingura faina de orez. Mod de preparare: -Curmalele fara sâ mburi se maruntesc fin se combina cu faina de soia coaja de lamâ ie romul tincturile untul bine frecat spuma si celelalte ingrediente framâ ntâ ndu-se bine pâ na se obtine un aluat tare. Pe o folie de plastic se presara o mâ na de faina de hrisca apoi se î ntinde o foaie din aluat groasa cam de 5 mm. iar dupa ce se zvâ nta se taie î n diferite forme de fursecuri. Se pudreaza cu faina de orez sau cu fainade hrisca si se pot consuma. La fel se pot prepara fursecuri cu smochine stafide sau prune uscate.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Predare personala in max. 5 zile lucratoare

  • Pentru comenzile livrate in Cluj-Napoca, cu valori de minim 50 lei, nu se aplica taxa de livrare, sub 50 lei, taxa de livrare este de 10 lei.

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review