Numar articol: 228847690. Vezi produse asemanatoare.
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Faina de Ovaz Solaris 1kg
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 15 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Produs in Romania!
Mod de preparare:
Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoare nutritiva.
Chiftele de ovaz:
Ingrediente: 200g faina de ovaz, 50g faina de grau, 2 linguri de ulei, patrunjel verde, usturoi, sare.
Se prepara o pasta din faina de ovaz, apa, faina integrala de grau, ulei, sare, patrunjel verde si usturoi. Se framanta foarte bine aluatul si se modeleaza chiftele, care se pot consuma fie crude, pe foi de salata verde, fie prajite in ulei.
Supa crema de ovaz
Ingrediente: un morcov, o ceapa, o radacina de patrunjel, 3 cani faina de ovaz, ulei, sare, condimente, zeama de lamaie.
Se pun la fiert morcovul, ceapa si patrunjelul. Separat se fierbe ovazul in 200ml apa cu sare, la foc mic pana devine pasta. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga pasta si se mai fierbe putin. In final se adauga ulei, sare, zeama de lamaie, condimente.
Mod de preparare:
Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoare nutritiva.
Chiftele de ovaz:
Ingrediente: 200g faina de ovaz, 50g faina de grau, 2 linguri de ulei, patrunjel verde, usturoi, sare.
Se prepara o pasta din faina de ovaz, apa, faina integrala de grau, ulei, sare, patrunjel verde si usturoi. Se framanta foarte bine aluatul si se modeleaza chiftele, care se pot consuma fie crude, pe foi de salata verde, fie prajite in ulei.
Supa crema de ovaz
Ingrediente: un morcov, o ceapa, o radacina de patrunjel, 3 cani faina de ovaz, ulei, sare, condimente, zeama de lamaie.
Se pun la fiert morcovul, ceapa si patrunjelul. Separat se fierbe ovazul in 200ml apa cu sare, la foc mic pana devine pasta. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga pasta si se mai fierbe putin. In final se adauga ulei, sare, zeama de lamaie, condimente.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Faina de Ovaz Solaris 1kg