Faina de Sorg Bio 450 grame Probio
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
MarcaParadisul Verde
Specificatii
Descriere
Faina cu o textura delicata ce se poate folosi la ingrosarea
mancarurilor din legume si a supelor, in produse de panificatie,
copturi, prajituri sau ca adaos in paine.
Sorgul este o cereala cultivata in special in zonele cu putine
precipitatii, acolo unde multe alte plante nu ar rezista, motiv
pentru care i se mai spune si ,,planta-camila". Cea mai cunoscuta
specie de sorg, Sorghum bicolor, este principala cereala pentru
paine in Africa, Europa de Sud, America Centrala si Asia de Sud,
dar este folosita, asemenea altor varietati de sorg, pentru
obtinerea unui indulcitor natural (melasa de sorg), pentru
fabricarea maturilor (Sorghum vulgare) si ca furaj pentru vite
(Sorgum sudaneze/iarba de Sudan).
Din punct de vedere nutritional, sorgul are circa 70% amidon (din
care 70-80% amilopectina si 20-30% amiloza), este o sursa bogata in
antioxidanti, vitamine din complexul B, beta-caroten, fosfor si
fier si nu contine gluten. Cercetari recente sugereaza ca o serie
de fitochimicale din sorgum reduc riscul aparitiei cancerului de
colon si a celui de piele, sustin sanatatea aparatului
cardiovascular si scaderea nivelului de colesterol.
Ce beneficii are sorgul?
este bogat in antioxidanti
imbunatateste sanatatea digestive
inhiba dezvoltarea cancerului
datorita continutului lui fenolic, are
efecte anti-inflamatorii
nu contine gluten - este recomandat si
persoanelor cu boala celiaca
regleaza nivelul zaharului din sange
reduce colesterolul
previne dezvoltarea pietrelor la
rinichi
Faina de sorg este folosita ca ingredient la fabricarea produselor
fara gluten ca: painea, pastele (spaghete, fussili), biscuiti, etc.
Faina din sorg este folosita ca ingredient in mixurile de faina
fara gluten, alaturi de amidon si agenti de coacere. Folosita ca
ingredient principal, faina de sorg este recomandata doar pentru
produsele de cofetarie uscate ca biscuitii. Totusi pentru a obtine
rezultate bune se recomanda amestecul acesteia cu amidonul de
tapioca, deoarece se imbunatateste textura si volumul.
Pentru a imbunatati si continutul de umiditate se poate adauga mai
mult ulei sau oua. Otetul de cidru de mere sau acidul ascorbic
poate, de asemenea, sa imbunatateasca volumul aluaturilor facute cu
faina de sorg.
Ingrediente: faina de sorg*. *ingredient certificat
ecologic.
Alergeni: poate contine urme de susan.
Valori nutritionale/100g - Faina de Sorg:
Energie: 1529 kJ / 360 kcal
Proteine: 8.8 g
Grasimi: 2 g din care acizi grasi saturati: 0.2 g
Carbohidrati: 77 g din care zaharuri: 0.9 g
Sare: 0 g
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului