Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Faina Integrala de Grau Ecologic Longevita 500gr Cod: 14718

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Bogata in Vitaminele B1 B2 B3 B5 B6 B8 B9 E
 
Actiuni:
Antidiuretic emolient laxativ nutritiv reconfortant remineralizant tonic general.

Indicatii:
Demineralizare anemie rahitism afectiuni maligne (cancer) diabet obezitate afectiuni neurologice cardio-vasculare digestive renale pulmonare genitale (adenom de prostata fibrom uterin impotenta sexuala frigiditate sterilitate prostatita) psihastenie convalescenta sarcina lauzie crestere astenie î ngrijirea tenului si pielii.

RETETE:
APA DE GRÂ U - 250 g faina integrala de grâ u se pun la macerat î ntr-un vas de ceramica sau sticla î ntr-un litru de apa de izvor sau minerala timp de 12 ore. Se strecoara si se beau câ te 150 ml dimineata pe stomacul gol timp de trei zile. Indicat mai ales pentru adenom de prostata si retentie urinara.

CHAPATI - Se amesteca faina cu apa rece si sare pâ na devine un terci subtire se acopera si se lasa la rece timp de doua ore dupa care se framâ nta bine aluatul format si se formeaza turte care se coc fie pe o tabla î ncinsa fie la cuptor. Se consuma simple î n locul pâ inii sau acoperite cu pasta de soia salate

DEJUNUL KOLLATH - Profesorul KOLLATH a descoperit metoda de a face grâ ul digerabil fara nici un fel de fierbere. Astfel faina devine asimilabila î n î ntregime iar prin adaugare de fructe se î mbunatateste gustul si creste mult valoarea alimentara a dejunului.

Mod de preparare: î n reteta de baza cantitatile de ingrediente pentru o portie obisnuita sunt: 30-40g (2-3 linguri) de faina completa proaspata de grâ u 3-5 linguri de apa 1-2 linguri de zeama de lamâ ie proaspata 15-20g fructe uscate taiate eventual î n doua 100g mere rase î n momentul folosirii sau orice alte fructe foarte bine coapte de sezon 1 lingura de migdale alune pisate sau nuci la alegere. Seara se pun cele 30-40g de faina proaspata de grâ u î ntr-un vas special. La aceasta de adauga 3-5 linguri de apa dar niciodata lapte. Se amesteca pâ na se omogenizeaza si se lasa la temperatura camerei (20° C) pâ na a doua zi de dimineata. Cerealele se vor umfla devenind o pasta semiferma î n timp ce au loc transformari carora li se pot atribui o buna parte din valoarea dietetica a dejunului Kollath. î ntr-un alt vas se pun la î nmuiat fructele taiate î n doua daca este cazul. A doua zi de dimineata continutul celor doua vase se amesteca folosindu-se totodata si apa pentru inmuierea fructelor uscate si se adauga î n continuare cele 2 linguri de suc proaspat de lamâ ie. Adaugam apoi cele 10Og de mere rase sau pere sau orice alte fructe se sezon câ t mai bine coapte zdrobite: fragi cirese capsuni prune piersici caise etc. Se pudreaza apoi acest amestec cu nucile migdalele sau alunele pisate. Pentru a crea o oarecare variatie se poate adauga dupa dorinta fie frisca proaspata fie o lingura de miere. Astfel o persoana va dispune de o portie completa. Merele vor fi rase chiar î n momentul servirii pentru a evita oxidarea (este bine sa se foloseasca o râ zatoare inoxidabila deoarece pulpa marului trebuie sa ramâ na alba). Prin urmare dejunul va fi siropos dar nu lichid.

GOMAJ COSMETIC - Se umezesc 2-3 linguri cu faina integrala î n apa rece si se maseaza fata si pielea. Curata tonifica si regenereaza. Pusa î n apa de baie (500 g la 251 apa) elimina oboseala stresul bolile de piele.

SUFLEU DE VINETE:
Ingrediente: 2 vinete 2 cani lapte 4 cani faina integrala de grau 6 oua 2 lingurite sare 1 lingurita rozmarin si alte mirodenii.

Mod de preparare:
Vinetele se curate de coaja si se taie in cuburi apa se fierb in apa cu sare timp de 5 minute. Se bat ouale intregi se amesteca cu laptele si se toarna peste faina. La urma se pun vinetele fierte si mirodenile dupa gust. Compozitia se pune intr-un vas rezistent la temperaturi ridicate care se scufunda intr-un alt vas cu apa. Se pun la cuptor la foc potrivit timp de 45 minute sau pana cand se intareste preparatul.

GOGOSELE CU CASCAVAL:
Ingrediente: 4 galbenusuri 100gr.unt 2oo gr.faina integrala de grau 200 ml. lapte 150 gr. cascaval.

Mod de preparare:
Se pune laptele la fiert cand clocoteste se toarna odata toata faina amestecand repede pana cand aluatul se desprinde de peretii vasului. Se adauga imediat untul. Se lasa sa se raceasca putin apoi se amesteca cu cascavalul ras si cu galbenusurile puse pe rand. Se omogenizeaza bine aluatul se formeaza cu lingurita gogosele care se coc in cuptorul incins puse pe tava unsa. Cand sunt coapte se presara cu cascaval ras si se servesc calde.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Cluj-Napoca

  • - Predare personala in max. 5 zile lucratoare

  • Pentru comenzile livrate in Cluj nu se aplica taxa de livrare.

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs
  • - Ramburs cu Garantia de Livrare GdL

    Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review