Numar articol: 228850457. Vezi produse asemanatoare.
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Faina Integrala Grau 500gr
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 7 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Vezi toate ofertele pentru
Specificatii
Mod de preparare:
Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoare nutritiva.
Dejunul Kollath - Profesorul Kollath a descoperit metoda de a face graul digerabil fara fierbere. Astfel faina devine asimilabila in intregime, iar prin adaugarea de fructe, se imbunatateste gustul si creste mult valoarea alimentara a dejunului.
Preparare:
Ingrediente pentru o portie obisnuita: 30-40g faina de grau, 2 linguri zeama de lamaie, 20 grame fructe uscate, 100g mere rase, sau orice alte fructe de sezon; 1 lingura de migdale, alune sau nuci pisate.
Se pune faina de grau intr-un vas si se adauga 5 linguri de apa. Se omogenizeaza si se lasa la temperatura camerei. Separat se pun fructele taiate la inmuiat. Dupa 6-8 ore continutul celor doua vase se amesteca, folosind si apa de la fructele uscate. Se adauga zeama de lamaie, merele rase, apoi se pudreaza cu fructe uscate.
Se poate adauga dupa dorinta fie frisca proaspata fie o lingura de miere.
Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoare nutritiva.
Dejunul Kollath - Profesorul Kollath a descoperit metoda de a face graul digerabil fara fierbere. Astfel faina devine asimilabila in intregime, iar prin adaugarea de fructe, se imbunatateste gustul si creste mult valoarea alimentara a dejunului.
Preparare:
Ingrediente pentru o portie obisnuita: 30-40g faina de grau, 2 linguri zeama de lamaie, 20 grame fructe uscate, 100g mere rase, sau orice alte fructe de sezon; 1 lingura de migdale, alune sau nuci pisate.
Se pune faina de grau intr-un vas si se adauga 5 linguri de apa. Se omogenizeaza si se lasa la temperatura camerei. Separat se pun fructele taiate la inmuiat. Dupa 6-8 ore continutul celor doua vase se amesteca, folosind si apa de la fructele uscate. Se adauga zeama de lamaie, merele rase, apoi se pudreaza cu fructe uscate.
Se poate adauga dupa dorinta fie frisca proaspata fie o lingura de miere.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Faina Integrala Grau 500gr
Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului