Faina Integrala Grau 500gr Cod: 5258
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:128206554
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:5,95 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:48
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Mod de preparare:
Ca adaos in sosuri supe ciorbe mancaruri creme desert imbunatatindu-le gustul si valoare nutritiva.
Dejunul Kollath - Profesorul Kollath a descoperit metoda de a face graul digerabil fara fierbere. Astfel faina devine asimilabila in intregime iar prin adaugarea de fructe se imbunatateste gustul si creste mult valoarea alimentara a dejunului.
Preparare:
Ingrediente pentru o portie obisnuita: 30-40g faina de grau 2 linguri zeama de lamaie 20 grame fructe uscate 100g mere rase sau orice alte fructe de sezon 1 lingura de migdale alune sau nuci pisate.
Se pune faina de grau intr-un vas si se adauga 5 linguri de apa. Se omogenizeaza si se lasa la temperatura camerei. Separat se pun fructele taiate la inmuiat. Dupa 6-8 ore continutul celor doua vase se amesteca folosind si apa de la fructele uscate. Se adauga zeama de lamaie merele rase apoi se pudreaza cu fructe uscate.
Se poate adauga dupa dorinta fie frisca proaspata fie o lingura de miere.
Ca adaos in sosuri supe ciorbe mancaruri creme desert imbunatatindu-le gustul si valoare nutritiva.
Dejunul Kollath - Profesorul Kollath a descoperit metoda de a face graul digerabil fara fierbere. Astfel faina devine asimilabila in intregime iar prin adaugarea de fructe se imbunatateste gustul si creste mult valoarea alimentara a dejunului.
Preparare:
Ingrediente pentru o portie obisnuita: 30-40g faina de grau 2 linguri zeama de lamaie 20 grame fructe uscate 100g mere rase sau orice alte fructe de sezon 1 lingura de migdale alune sau nuci pisate.
Se pune faina de grau intr-un vas si se adauga 5 linguri de apa. Se omogenizeaza si se lasa la temperatura camerei. Separat se pun fructele taiate la inmuiat. Dupa 6-8 ore continutul celor doua vase se amesteca folosind si apa de la fructele uscate. Se adauga zeama de lamaie merele rase apoi se pudreaza cu fructe uscate.
Se poate adauga dupa dorinta fie frisca proaspata fie o lingura de miere.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.