Fasole ochi negru 1kg
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Gramaj1kg
-
Origineargentina
Specificatii
Fasolea ochi negru este foarte populara in bucataria indiana si in cea mediteraneana.
Familiarizarea cu fasolea ochi negru
Fasolea ochi negru este una dintre cele mai hranitoare leguminoase, numele indicand, desigur, pata neagra de pe coaja lor. Boabele de fasole ochi negru sunt asociate cu diverse beneficii pentru sanatate datorita continutului bogat de antioxidanti, subsante care lupta impotriva bolilor si ajuta la mentinerea unei stari optime de sanatate.
De mentionat este si faptul ca fasolea ochi negru are un indice glicemic scazut. Astfel de alimente cu un indice glicemic scazut nu declanseaza modificari importante in nivelul zaharului din sange. In acest sens, are grija de sanatatea inimii si sustine scaderea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare si a diabetului.
De asemenea, fasolea ochi negru este bogata in minerale, cum ar fi acidul folic, fier si magneziu, acesta din urma fiind un mineral necesar pentru sanatatea oaselor, el avand rol si in sustinerea potentialului electric al membranelor nervoase si musculare si diminuearea stresului.
Pe langa densitatea ridicata de nutrienti, fasolea alba este un aliment bogat in fibre si in proteine vegetale, insa cu un numar destul de redus de calorii. Aceste atribute promoveaza o greutate corporala sanatoasa, intrucat s-a demonstrat ca hrana bogata in fibre si proteine ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, ceea ce te fereste de supraalimentare si sustine reglarea greutatii corporale.
Fasolea ochi negru in bucatarie
Pentru o buna absorbtie a mineralelor, este recomandat a se consuma fasolea ochi negru impreuna cu o sursa pricipala de vitamina C, precum legume si verdeturi. In prepararea acesteia nu este necesara adaugarea prea multor ingrediente sau condimente, intrucat nu are nevoie, fiind un tip de fasole delicata, dulce, cu un usor gust de nuca, cu o coaja usor crocantă si un miez cremos. Aceasta trebuie lasata la inmuiat peste noapte, la fel ca celelalte soiuri din familia ei, pentru a fi gatită corespunzator.
Foarte populara în bucataria indiana si mediteraneana, din fasolea ochi negru se pregatesc supe-creme, ciorbe, tocanite, salate, paste si alte feluri de mancare.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin Curier rapid - 17 Lei in max. 2 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 17 Lei in max. 2 zile lucratoare
PLATA
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare