Fasole Rosie uscata (vrac)
- Online
![](https://d32pyjs245vbt2.cloudfront.net/images/www/ajax-loader2.gif)
![](https://d32pyjs245vbt2.cloudfront.net/images/www/ajax-loader2.gif)
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
SKU: C271
Specificatii
Fasolea rosie este folosita în mod obisnuit în Chili con Carne si este folosita în bucataria Indiei, unde fasolea este cunoscuta sub numele de rajma. Fasolea rosie este folosita în sudul Louisianei pentru felul de mâncare clasic de luni creola de fasole rosie si orez. Fasolea rosie mai mica si mai închisa este, de asemenea, folosita, în special în familiile din Louisiana cu o mostenire recenta din Caraibe. În Jamaica, ele sunt denumite mazare rosie. Fasolea mica folosita în La Rioja, Spania, se numeste caparrones. În Tarile de Jos si Indonezia, fasolea este de obicei servita ca o supa numita brenebon. În Levant, un fel de mâncare obisnuit constând din tocana de fasole servita de obicei cu orez este cunoscut sub numele de fasoulia. Pentru a face pasta de fasole, boabele de fasole sunt în general preparate din fasole uscata si fierte pâna când sunt moi, moment în care fasolea rosie închisa este pulverizata într-o pasta uscata.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 3 zile lucratoare
-
- Prin Curier rapid - 15 Lei in max. 4 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 25 Lei in max. 4 zile lucratoare
PLATA
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare