Fenicul macinat 1kg
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Gramaj1kg
-
Origineegipt
Specificatii
Feciculul provine din zona mediteraneana si s-a raspandit spre
nord in Europa si Orientul Indepartat. Exista doua tipuri de
fenicul: fenicul dulce si fenicul amar. Feniculul amar este mai
comun in America si este cultivat in Argentina, Europa Centrala,
Germania, Ungaria, India si Rusia.
Feniculul amar este membru al familiei Apinaceae, care este si
familia patrunjelului, iar denumirea stiinticica este Foeniculum
vulgare mill. Feniculul are seminte ovale de culori de la verde pal
sau luminos la galben maroniu si seamana cu familia de seminte a
chimionului.
Semintele de fenicul, care sunt de fapt fructele acestei plante,
reprezinta condimentul, ce este supus unui proces de macinare
pentru a rezulta feniculul macinat. Este un condiment foarte
popular in zona mediteraneana si este considerat iarba pestelui de
bucatarii italieni si francezi. Francezii il folosesc in supe de
peste, dressinguri si in cele mai populare mixuri de condimente
proprii. Italienilor le place sa il adauge in bulete de carne,
sosuri pentru paste, pizza sau carnati. Arabii il folosesc pentru a
da un plus de aroma painii si salatelor, in timp ce spaniolii in
prefera in preparate coapte.
Pentru o savoare mai buna, este recomandat ca feniculul sa fie
adaugat la finalul procesului de gatire.
Fenicul macinat vrac
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin Curier rapid - 17 Lei in max. 2 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 17 Lei in max. 2 zile lucratoare
PLATA
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare