Ferment probiotic pentru iaurt bio LACTO PRO 15g My.Yo
- Ramburs
-
Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Ferment probiotic pentru iaurt LACTO PRO bio 15g My.Yo
-3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de iaurt-
Iaurtul complet maturizat My.Yo contine un numar mare de
bacterii active de iaurt (culturi Lactobacillus acidophilus si
bifido). Este frumos cand acesti mici ajutoare sunt incluse in
propriul dvs. iaurt.
De ce ar trebui sa faci chiar si tu iaurt?
Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de
delicios. Dar prospetimea este importanta si pentru efectul pozitiv
al iaurtului. Deoarece cu cat iaurtul este mai proaspat, cu atat
sunt mai active bacteriile probiotice. Ideal este sa il prepari tu
singur acasa, odata pentru ca este proaspat si plin de sanatate, si
a doua oara, gandeste-te cate pahare de plastic de iaurt se arunca
zilnic in lume!
Foarte activ si plin de viata.
Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment
bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct
fiert, lapte fara lactoza, optim cu grasime de 3.5%) si lapte de
soia.
Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
Bautura de iaurt 100% preparata natural.
Iaurtul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.
Ingrediente: Maltodextrina*, Streptococcus
thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, La-5® si
BB-12®
Timp de maturare: aproximativ 12-24 ore la aproximativ 37-42 °
C
Mod de preparare: se adauga un pliculet la 1
litru de lapte fiert. Se lasa la maturat (vezi mai sus timp de
maturare). Dupa maturare, se pune la frigider. In primele 3 zile,
din acelasi iaurt puteti prepara altul. Pur si simplu luati 150ml
din iaurtul deja maturat, si puneti-l intr-un litru de lapte, si
lasati iar la maturat. Puteti repeta procedura de 4 ori, astfel
dintr-un plic de ferment puteti prepara 5 litri de iaurt, respectiv
15 litri dintr-un pachet.
Informatii nutritionale / per 100g produs uscat:
Energie kJ (kcal) 1620 kJ, 380 kcal / grasime 0 g / din care acizi
grasi saturati (g) 0 g / carbohidrati (g) 95 g / din care zahar (g)
2,5 g / proteine ??(g) <0,01 g / sare (g) 0 g /
Fabricat in Germania
Produs certificat bio
- Specificatii: Bio
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 16 Lei in max. 3 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 16 Lei in max. 3 zile lucratoare
-
Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale, vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
PLATA
- - Ramburs
- - Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare