Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 251489594. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Ferment probiotic pentru iaurt bio LACTO PRO 15g My.Yo

Livrare gratuita la comenzile de 1000 lei
Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrare:
  Curier rapid - 25,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Joi, 14 Aug.
Cantitate:
Pret:
69,14 Lei
Primesti 69 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

SKU: NAT4260112342030

Specificatii

Ferment probiotic pentru iaurt LACTO PRO bio 15g My.Yo

-3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de iaurt-

Iaurtul complet maturizat My.Yo contine un numar mare de bacterii active de iaurt (culturi Lactobacillus acidophilus si bifido). Este frumos cand acesti mici ajutoare sunt incluse in propriul dvs. iaurt.

De ce ar trebui sa faci chiar si tu iaurt?

Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de delicios. Dar prospetimea este importanta si pentru efectul pozitiv al iaurtului. Deoarece cu cat iaurtul este mai proaspat, cu atat sunt mai active bacteriile probiotice. Ideal este sa il prepari tu singur acasa, odata pentru ca este proaspat si plin de sanatate, si a doua oara, gandeste-te cate pahare de plastic de iaurt se arunca zilnic in lume!

Foarte activ si plin de viata.
Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza, optim cu grasime de 3.5%) si lapte de soia.
Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
Bautura de iaurt 100% preparata natural.
Iaurtul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.


Ingrediente: Maltodextrina*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, La-5® si BB-12®

Timp de maturare: aproximativ 12-24 ore la aproximativ 37-42 ° C

Mod de preparare: se adauga un pliculet la 1 litru de lapte fiert. Se lasa la maturat (vezi mai sus timp de maturare). Dupa maturare, se pune la frigider. In primele 3 zile, din acelasi iaurt puteti prepara altul. Pur si simplu luati 150ml din iaurtul deja maturat, si puneti-l intr-un litru de lapte, si lasati iar la maturat. Puteti repeta procedura de 4 ori, astfel dintr-un plic de ferment puteti prepara 5 litri de iaurt, respectiv 15 litri dintr-un pachet.

Informatii nutritionale / per 100g produs uscat:

Energie 1615kJ/386kcal

Grasime 0g  din care acizi grasi saturati 0g

Carbohidrati 95g  din care zahar 8g

Proteina 0g

Sare <0.01g

Fabricat in Germania

Produs certificat bio

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Prin Curier rapid - 25 Lei in max. 3 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 25 Lei in max. 3 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Ferment probiotic pentru iaurt bio LACTO PRO 15g My.Yo
CUMPARA
Pret curent:
6914 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului