Ferment Probiotic pentru Iaurt Bio My.Yo Metafood 15gr
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
MarcaBio-Corner
Specificatii
Ferment probiotic pentru iaurt LACTO PRO bio 15g My.Yo
-3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de iaurt-
Iaurtul complet
maturizat My.Yo contine un numar mare de bacterii active de iaurt
(culturi Lactobacillus acidophilus si bifido). Este frumos cand
acesti mici ajutoare sunt incluse in propriul dvs. iaurt.
De ce ar trebui sa faci chiar si tu iaurt?
Iaurtul proaspat facut are un gust pur si simplu incomparabil de
delicios. Dar prospetimea este importanta si pentru efectul pozitiv
al iaurtului. Deoarece cu cat iaurtul este mai proaspat, cu atat
sunt mai active bacteriile probiotice. Ideal este sa il prepari tu
singur acasa, odata pentru ca este proaspat si plin de sanatate, si
a doua oara, gandeste-te cate pahare de plastic de iaurt se arunca
zilnic in lume!
Foarte activ si plin
de viata.
Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment
bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct
fiert, lapte fara lactoza, optim cu grasime de 3.5%) si lapte de
soia.
Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
Bautura de iaurt 100% preparata natural.
Iaurtul poate fi pastrat la frigider pana la 10
zile.
Ingrediente: Maltodextrina*,
Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp.
Bulgaricus, La-5® si BB-12®
Timp de maturare: aproximativ 12-24 ore la aproximativ 37-42 °
C
Mod de
preparare: se adauga un pliculet la 1 litru de lapte
fiert. Se lasa la maturat (vezi mai sus timp de maturare). Dupa
maturare, se pune la frigider. In primele 3 zile, din acelasi iaurt
puteti prepara altul. Pur si simplu luati 150ml din iaurtul deja
maturat, si puneti-l intr-un litru de lapte, si lasati iar la
maturat. Puteti repeta procedura de 4 ori, astfel dintr-un plic de
ferment puteti prepara 5 litri de iaurt, respectiv 15 litri
dintr-un pachet.
Informatii nutritionale / per 100g produs
uscat:
Energie kJ (kcal) 1620 kJ, 380 kcal / grasime 0 g / din care acizi
grasi saturati (g) 0 g / carbohidrati (g) 95 g / din care zahar (g)
2,5 g / proteine (g) <0,01 g / sare (g) 0
g
Fabricat in Germania
Produs certificat bio
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului