Forma de sunca Klausberg KB 7283 1,5 litri Termometru, 10 pliculete, Inox
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:207097853
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:125,00 Lei
-
Anuntul a expirat la:28.04.2022, 08:42
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Pentru sunca de
casa!
Pregatiti-va sunca de casa cu forma
de sunca Klausberg.
Pentru a fi sigur ce fel de carne
consumati
Pregatiti va sunca incomparabil
delicioasa acasa si la gustul dvs - reala si fara substante
chimice. Cu forma de otel Klausberg, puteti pregati sunca de porc
proaspata si delicioasa, sau pui fara sa va intrebati ce fel de
carne consumati. Nu se adauga conservanti sau aditivi artificiali.
Depinde doar de dvs. cat de mult sare, sau grasime veti
adauga.
Aparat convenabil si practic din
otel
Forma de sunca Klausberg este
alcatuita din mai multe accesorii, fiecare dintre ele fiind
importanta pentru pregatirea de sunca preferata. In plus fata de
containerul principal fabrican din otel inoxidabil, setul este
prevazut cu un termometru compact care va va arata temperatura
carnii de la 0 la 120 ° C, 10 plicuri de ambalare si un capac
pentru presare a carnii. Toate acestea va vor oferi gustul
irezistibil al sunca gatita la domiciliu.
Mic dejun, pranz sau cina dupa
preferintele dvs.!
Forma poate prepara usurinta
aproximativ 1 kilogram de carne si este usor de folosit de catre
oricine. Curatarea nu va dura mult timp. Odata ce sunca este gata
si veti vedea rezultatul final, veti fi convins de avantajul de a
avea un astfel de vas. Datorita acestui lucru, va puteti bucura de
micul dejun proaspat sau de sandvisuri la locul de munca. Puteti
beneficia, de asemenea, de a face sandwich-uri pentru o petrecere
acasa.
Reteta pentru sunca de pui de
casa
Produse necesare:
- 900 g - 1 kg de pui
- 20 de grame de sare
- 5 grame de zahar
- condimente
- Taiati carnea in bucati si
amestecati bine cu sare, zahar si aproximativ 100 ml de apa. Se
amesteca pana cand carnea absoarbe apa, dar nu prea mult. Pot fi
adaugate diferite condimente in functie de gustul
dumneavoastra.
- Apoi, toate produsele sunt puse
intr-unul din plicurile plasteci si apoi in oala. Inchideti vasul
si apasati carnea cu capacul. Vasul este lasat sa se raceasca in
frigider timp de aproximativ 24 de ore.
Dupa ce trece ziua, gatirea reala
poate incepe. Carnea este gatita timp de 2 ore la maximum 85 de
grade. Odata ce este gata, scurgeti excesul de lichid si lasati
aparatul in frigider peste noapte.
In dimineata, scoateti-l,
deschideti-l si ... sunca dvs. preferata acasa va asteapta sa o
gustati!
Caracteristici:
- Fabricat din otel
inoxidabil
- 1,5 litri
- Diametru 11,5
centimetri
- Termometru
- 10 pliculete
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.