Reduceri de pana la 70% la electrocasnice. Descopera ofertele!
Avem peste 5.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti.  Pune in vanzare sau deschide-ti magazin online
Cos cumparaturi
Favorite

FRANCIZA Broker de Asigurare (ai propriul tau broker de asigurare) - Oferte similare

Vezi toate produsele

FRANCIZA Broker de Asigurare (ai propriul tau broker de asigurare)

Produs vândut de
jakubowiczflavius Vanzator
100% calificative pozitive (din 60 )
Anunt expirat la:
08 Noiembrie 2011 01:49:00
Localitate:
Bucuresti
Preț:
9.000,00 Lei

Anunturi imobiliare gratuite pe Okazii.ro

Vrei sa iti gasesti si tu un cumparator pentru casa, apartamentul sau terenul tau? Poti adauga un numar nelimitat de anunturi.
Adauga anunt gratuit

FRANCIZA Broker de Asigurare (ai propriul tau broker de asigurare) - Descriere

Specificatii

Cum ar fi dacă azi ai începe o afacere, iar mâine ai fi recunoscut ca fiind cel mai bun din lume???

…Doar 10 motive pentru a deveni partener AIRB !

AIRB – franciza in brokeraj de asigurari nr.1 mondial ®

Luam decizia corecta  AIRB ®

10. E afacerea ta, pentru tine, dar nu de unul singur !

Vrem să înveţi din succesul nostru. AIRB a fost creat de profesionişti de top in domeniul asigurarilor si brokerajului in asigurari. Ştim drumul spre succes, iar realizările noastre din ultimii ani o demonstrează.Intră în cea mai mare reţea de agentii de brokeraj in asigurari independente, aflate in acelaşi sistem, Franciza AIRB. Dacă doreşti să îţi construieşti un broker de asigurari de succes, trebuie să priveşti cu atenţie oportunitatea pe care ţi-o oferă AIRB. Fă pasul decisiv! Fii partener AIRB !

Take a Step Above the Crowd ®

9. Peste 5 milioane de oferte, ale produselor de asigurare oferite de AIRB, mai mult decât oricare broker de asigurari.

Un buget anual de publicitate foarte mare… Spoturi premiate la festivaluri de publicitate, difuzate in campanii intense, sprijină dezvoltarea continuă a reţelei AIRB şi, totodată, atrag clienţii pentru agenţiile francizate AIRB . Astfel toată lumea caştigă! Chiar în acest moment, cineva, undeva în lume, vizionează, ascultă sau citeşte o reclamă AIRB. Acea persoană ar putea fi chiar următorul tău client!
"Marcă extrem de puternică", AIRB se implică şi în competitii sportive de anvergura. AIRB este una dintre cele mai cunoscute mărci şi una dintre cele mai respectate! Cei care vând sau cumpără asigurari ştiu de ce vin la AIRB. Imaginează-ţi biroul tau de asigurari, purtând sigla AIRB . Nu există o combinaţie mai bună!

Premier Market Presence®

8. AIRB ştie!

AIRB a ştiut din prima clipă care este piaţa si cine sunt clienţii!!!
Şi tu vei sti si ce stie AIRB – să fii cel mai bun din lume în brokerajul de asigurari! Mai mult, vei avea acces la sistemul AIRB , cel mai complex sistem de brokeraj in asigurari.Un sistem informatic, de cereri si oferte exclusive, de referinte locale-nationale-internationale, de locare – relocare,…"Networking" - lucrul intr-o retea de agentii care isi genereaza reciproc clienti:

The real insurance intermediates leaders®

7. AIRB atrage şi formează profesionişti de top în domeniul brokerajului in asigurari.

Trainerii noştri te vor învata cum sa devii cel mai bun în branşă şi îţi vor oferi sprijin si consultanţă profesioniste, ori de cate ori ai nevoie. Trainerii AIRB te vor învata cum sa devii cel mai bun în branşă şi îţi vor oferi sprijin si consultanţă profesioniste. Noi credem că succesul partenerilor noştri este succesul nostru! De aceea vom fi lângă tine când vei avea nevoie de noi!
AIRB a stabilit noi standarde în domeniul brokerajului de asigurari, gestionând cele mai noi tehnologii informatice, strategii de vânzare, inovaţii de marketing şi afaceri. Acestea determina ca partenerii AIRB sa realizeze cele mai multe vanzari din industria de brokeraj in asigurari.

Home of the Best Agents

6. AIRB a crescut natural, neîncetat de la înfiinţare, până în prezent!

AIRB a atras în ultimii ani mai mulţi parteneri decat unii dintre competitorii săi în întreaga lor istorie.
Este momentul să fii şi tu parte a succesului mondial al AIRB, ca deţinător al unei francize.

And Still On the Rise

5. AIRB UNIVERSITY, AIRB Network, AIRB IBS

Acum prin AIRB University poti fi online 24 de ore din 24, 7 zile din 7 cu trainingul in domeniul imobiliar la cel mai inalt nivel mondial – cursuri in format digital pentru managerii de agentii sau pentru asistentii in brokeraj, care pot fi vizualizate, descarcate in laptop, permitandu-ti sa te pregatesti oricand, relaxat acasa, in masina sau in avion… De aceea am creat "IBS(Insurance Broker Sistem", o impresionantă bază de date, de resurse, de tehnologie etc, accesibila on-line doar partenerilorAIRB.
Ce altceva mai vrei? AIRB a fost fondata pe inovatie. E determinanta pentru succesul nostru.
Acceseaza www.AIRB.com.ro  si convinge-te de implicarea noastra in tehnologie si training profesional.

IBS. Presentation SITE.

4. Pentru ca , încă din prima zi , vei fi "AIRB - lider in brokerajul in asigurari!"

"Nimeni în lume nu vinde mai multe asigurari decat AIRB" este un adevăr pe care ceilalţi "grei" din industria asigurarilor nici nu îndrăznesc să îl pună la îndoială!...Ascultă expertii!

The Hometown Experts With a World of Experience

3. Consiliere profesională full-time

Nici o altă reţea de Franciza in brokerajul de asigurari nu egalează AIRB atunci cand vine vorba despre susţinerea partenerilor săi în drumul către succes. Oricând, cu un simplu telefon, intri în legătură cu un reprezentant AIRB, care te va consilia în orice problemă legată de dezvoltarea francizei. Noi credem că succesul partenerilor noştri este succesul nostru!
De aceea vom fi lângă tine când vei avea nevoie de noi!

Home of the Best Agents®

2. Devenind partener AIRB vei profita, peste noapte, de prestigiul si de notorietatea mărcii.

Calitate, integritate, profesionalism, prestigiu şi notorietate. Toate vin odată cu numele AIRB !
Denumirea AIRB, simbolul - cangurul, sloganurile sale, toate având notorietate, vor putea fi folosite şi de tine atunci când vei face parte din marea familie AIRB. Cei care vând sau cumpără asigurari ştiu de ce vin la AIRB. Imaginează-ţi biroul tau, purtând sigla AIRB. Nu există o combinaţie mai bună!

Premier Market Presence®

1. Pentru că incă se mai poate!

Niciodată nu a fost un moment mai potrivit pentru a deveni partener AIRB. Doar un număr limitat de francize este disponibil în funcţie de populaţia fiecărui oraş. În România, AIRB a venit de puţin timp, deci, încă se mai poate! Singura greşeală pe care o poţi face este să nu vii destul de repede la AIRB .

 

"Nimeni nu vinde mai multe asigurari decat AIRB "

De cate ori a fost vazut acest articol:

665