Friteuză multifuncțională, fără grăsime, multifuncționale, care
nu numai
că prăjesc dar
și dezgheață, încălzește, coace și are
functie de grătar . Frigiderul este recomandat
pentru prepararea cartofilor prăjiți, carne, pește, legume și
prăjituri.
- Puterea de 1800W permite pregătirea
rapidă a alimentelor
- Până la 80% mai puține grăsimi decât o prăjitoare standard
- Capacitate coș: 5,2 l
- Capacitate bol: 8L
- Încălzire rapidă și distribuție uniformă a căldurii
- Reglarea temperaturii intuitive (80-200 ° C) și reglarea
timpului (0-60 min)
- Panou cu LED digital touch
- 7 programe
- 2 coșuri de prăjit cu o acoperire antiaderentă. Una netedă,
cealaltă cu găuri.
- Curățare ușoară - posibilitatea spălării coșurilor în
mașina de spălat vase
- Oprire automată atunci când friteuza atinge temperatura corectă
și reluă funcționarea atunci când temperatura scade
- Lampa de control
- Semnal sonor când încălzirea este completă
- Protecție la supraîncălzire
- Blocarea dublă a mânerului împiedică detașarea unui coș de
celălalt.
- Lungimea cablului: 1 m
- Dimensiuni prăjitoare: 31 x 38 x 36,5 (lungime
x lățime x înălțime)
- Componente din oțel inoxidabil
ACCESORII:
- tigaie, de exemplu, pentru pizza (diametru: 180 mm)
- cratiță pentru coacere, de exemplu, pâine (diametru: 185
mm)
- compartiment alimentar
- coș (dimensiuni: 230 x 240 mm)
ÎNCĂLCAREA CU UTILIZAREA AERULUI - forma
profilată a friteuzei adânci și a aerului fierbinte va
determina ca mâncarea să fie încălzită uniform și astfel crocantă
la exterior și delicată la interior.
FĂRĂ FURT FĂRĂ ULEI - folosiți o cantitate
mică de ulei sau nu adăugați deloc.
VARIETATEA ALIMENTELOR - datorită a două
coșuri de structură variată și a unei game largi de reglare a
temperaturii 80-200 ° C, puteți pregăti diverse feluri de
mâncare.
ALEGERE SĂNĂTOARE - Spre deosebire de
prăjitoarele adânci tradiționale, nu necesită prăjire profundă,
ceea ce permite o pregătire mult mai sănătoasă a alimentelor.
Mănâncă sănătos și gustos
Sfaturi despre utilizarea unei prăjitoare
grase:
- Folosirea unei prăjitoare adânci fără grăsime pentru prepararea
alimentelor vă oferă un avantaj asupra procesului de preparare a
alimentelor într-un cuptor tradițional sau prăjit.
- Scăderea colesterolului. Folosind circulația forțată a aerului,
există o reducere a grăsimilor alimentare și o reducere a
colesterolului.
- Economisește timp și energie. Eficiența ridicată a metodei de
circulație forțată a aerului pentru prepararea alimentelor reduce
timpul și energia.
- Conservarea valorilor gustative. Prea mult timp și temperatura
prea ridicată privați cu ușurință mâncarea de gust. Această
problemă poate fi rezolvată cu un control facil al timpului și al
temperaturii.
- Adăugarea unei cantități mici de grăsimi în preparatele
preparate le va face crocante după preparare. Amestecarea
ingredientelor la mijlocul timpului de preparare va face ca acestea
să fie încălzite uniform