Numar articol: 228847986
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Fulgi de Porumb cu Zahar Solaris 250gr
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 7 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Import Cehia!
Mod de preparare:
Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti. De aceea ei trebuie adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia). Se pot adauga in supe, in ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere.
Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti, etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia lor.
Cascaval cu crusta:
Ingrediente: 200g cascaval, 50g lapte, 1 ou, 50g fulgi de porumb pisati, 50g unt, piper, boia dulce.
Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc, la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte, apoi prin ou batut, se presare sare, piper, boia si in final se trec prin fulgii de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic.
Snitel crocant:
Ingrediente: 2 linguri faina, 1 ou, 50g fulgi de porumb, ulei, sare
Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina; in al doilea: un ou batut, sare si piper; in al treilea: fulgii de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina, ou si cereale, apoi se pun la prajit in ulei incins.
Se pot prepara din dovlecei, ciuperci, vinete, soia si alte legume.
Mod de preparare:
Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti. De aceea ei trebuie adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia). Se pot adauga in supe, in ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere.
Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti, etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia lor.
Cascaval cu crusta:
Ingrediente: 200g cascaval, 50g lapte, 1 ou, 50g fulgi de porumb pisati, 50g unt, piper, boia dulce.
Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc, la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte, apoi prin ou batut, se presare sare, piper, boia si in final se trec prin fulgii de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic.
Snitel crocant:
Ingrediente: 2 linguri faina, 1 ou, 50g fulgi de porumb, ulei, sare
Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina; in al doilea: un ou batut, sare si piper; in al treilea: fulgii de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina, ou si cereale, apoi se pun la prajit in ulei incins.
Se pot prepara din dovlecei, ciuperci, vinete, soia si alte legume.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Fulgi de Porumb cu Zahar Solaris 250gr