Fulgi de Porumb fara Zahar Solaris 250gr Cod: 5217
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:135583726
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:7,75 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:47
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Mod de preparare general:
Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti deci nu trebuie fierti. De aceea ei trebuie adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia).
Se pot adauga in supe ciorbe in mancaruri sau in deserturi cu lapte fructe miere. Pentru prepararea sarmalelor ardeilor umpluti etc. se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia lor.
Cascaval cu crusta:
Ingrediente: 200g cascaval 50g lapte 1 ou 50g fulgi de porumb pisati 50g unt piper boia dulce
Mod de preparare:
Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte apoi prin ou batut se presara sare piper boia si in final se trec prin fulgi de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins se acopera cu un capac si se lasa la foc mic.
Snitel crocant:
Ingrediente:
2 linguri faina 1 ou 50g fulgi de porumb ulei sare
Mod de preparare:
Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina in al 2-lea - un ou batut sare si piper in al 3-lea - fulgi de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina ou si cereale apoi se pun la prajit in ulei incins. Se pot prepara din: dovlecel ciuperci vinete soia precum si alte legume
Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti deci nu trebuie fierti. De aceea ei trebuie adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia).
Se pot adauga in supe ciorbe in mancaruri sau in deserturi cu lapte fructe miere. Pentru prepararea sarmalelor ardeilor umpluti etc. se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia lor.
Cascaval cu crusta:
Ingrediente: 200g cascaval 50g lapte 1 ou 50g fulgi de porumb pisati 50g unt piper boia dulce
Mod de preparare:
Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte apoi prin ou batut se presara sare piper boia si in final se trec prin fulgi de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins se acopera cu un capac si se lasa la foc mic.
Snitel crocant:
Ingrediente:
2 linguri faina 1 ou 50g fulgi de porumb ulei sare
Mod de preparare:
Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina in al 2-lea - un ou batut sare si piper in al 3-lea - fulgi de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina ou si cereale apoi se pun la prajit in ulei incins. Se pot prepara din: dovlecel ciuperci vinete soia precum si alte legume
Producator | SOLARIS PLANT |
Ingrediente/Compozitie | Contine: Malai 90.8% |
Ingrediente/Compozitie | malt Valoare nutritiva/100g: Energie: 368kcal (1538kj) Proteine: 8g Lipide: 1.5g Carbohidrati: 85g Fibre: 3.6g Tara de origine: Cehia |
Ingrediente/Compozitie | sare |
Cantitate | BUC |
Cantitate | 250gr |
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.