Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Gel de Prim Ajutor OrganiCare 60ml CaliVita Cod: cc0032

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

OrganiCare Rescue Gel - Gel de Prim Ajutor - 60 ML
 
Beneficii Gel de Prim Ajutor
 
Combate durerile reumatice
 
Combate spasmele musculare luxatiile
 
Trateaza iritatiile arsurile intepaturile de insecte in mod natural cu eficienta imediata
 
Are o actiune imediata fara efecte secundare
 
  Benefic in cazul cailor respiratorii blocate
 
 
Prospect Gel de Prim Ajutor
 
  Materiile prime sunt prelucrate la temperaturi scazute fara folosirea solventilor chimici - 100% din actiunea ingredientelor active este astfel mentinuta
 
  Testat dermatologic
 
  Compatibil homeopatic
 
  Testat pentru nichel.
 
Produsele organice sunt certificate de Ecogruppo Italia si ICEA:
 
 
 
Contine doar plante 100% organice ce provin din culturi care au fost ingrijite cu mare antetie: frunzele si fructele au fost culese cu mana si pregatite cu grija pentru procesare procesarea are loc la temperaturi joase astfel incat vitaminele antioxidantii si polifenolii sa nu isi piarda efectele benefice.
 
Pe parcursul acestui proces nu se folosesc aditivi chimici. Fiecare etapa a productiei este monitorizata in continuu rezultatul final fiind un produs pur de cea mai inalta calitate.
 
Gelul pentru ingrijirea pielii OrganiCare Rescue Gel contine ingrediente de provenienta naturala ingredientele sale vegetale provenind din culturi organice certificate. Printre ingredientele sale se numara o varietate de plante cunoscute pentru efectele lor de calmare regenerare hidratare si ingrijire a pielii.
 
 
Aloe Vera
 
Aloe barbadensis (cunoscuta si sub numele de Aloe vera) este o planta suculenta cu o tulpina foarte scurta care creste intre 60 - 100 cm.
 
Infloreste vara avand flori de culoare galbena in unele regiuni planta este folosita si in scop decorativ fiind rezistenta in medii aride si necesitand cantitati mici de apa.
 
Frunzele sunt groase si carnoase culoarea lor variaza de la verde la verde gri unele specii prezentand si puncte albe putand inmagazina cantitati semnificative de apa fapt care ajuta planta sa supravietuiasca in mediile aride.
 
Genul Aloe isi are originea in Africa de Sud iar Aloe vera isi are originea in peninsula Arabia.
 
Astazi insa planta este cultivata in multe tari ale lumii atat in scop ornamental cat si pentru numeroasele sale utilizari in alimentatie si cosmetica.
 
Aloe vera a fost utilizata pentru ingrijirea pielii incepand din antichitate mentiuni cu privire la rolul sau se gasesc in scrierile unor autori antici.
 
Printre efectele sale benefice amintim regenerarea tesutului calmarea si hidratarea pielii arse sau iritate si incetinirea procesului de imbatranire a pielii.
 
 
 
Rozmarinul
 
Rosmarinus officinalis (rozmarinul) este o planta perena ierboasa cu frunze aciculare aromate si flori de culoare alba roz violet sau albastra originara din regiunea mediteraneana. 
 
Numele sau deriva din limba latina ros" insemnand roua iar marinus" mare ( roua marii" ).
 
Numerosi compusi au fost izolati din rozmarin printre care se afla flavonele di- si triterpenele diversi compusi fenolici.
 
In literatura de specialitate se gasesc referiri la potentialul antimicrobian si antifungic al rozmarinului.
 
Utilizat in gastronomie datorita proprietatilor sale aromatizante putand chiar sa prelungeasca intr-o oarecare masura valabilitatea" preparatelor culinare in care este adaugat si-a gasit utilizari si in cosmetica deoarece poate calma pielea iritata si uscata.
 
 
 
Maslinul
 
 
 
Olea europaea (maslinul) este un arbust gasit in majoritatea Africii bazinul mediteranean peninsula Arabia si Asia de Sud.
 
Numele plantei isi are originea in limbile latina si greaca in limba latina fiind cunoscuta ca oliva" (fruct de maslin sau maslin) iar in limba greaca fiind cunoscut ca elaia" (fruct de maslin sau maslin).
 
Doua dintre cele mai vechi forme ale cuvantului provin din limba greaca fiind gasite in inscriptii miceniene.
 
Este cultivat in numeroase tari din bazinul mediteranean si Orient dar si in America de Nord. Creste pana la inaltimi cuprinse intre 8 - 15 m avand frunze verzi argintii si flori albe.
 
Fructul are dimensiuni cuprinse intre 1 - 2 5 cm si este recoltat atunci cand este verde sau purpuriu. Acesta are o importanta semnificativa pentru tarile cultivatoare in special datorita uleiului obtinut prin prelucrarea fructului.
 
Maslinul este cultivat de aproximativ 5 - 6000 de ani cele mai vechi dovezi ale cultivarii sale fiind descoperite in Siria Palestina si Creta.
 
In antichitate uleiul sau s-a bucurat de utilizari variate de la lampi pentru iluminat la alimentatie si scopuri religioase.
 
Uleiul de masline este bogat in acizi grasi nesaturati provitamine vitamina E si antioxidanti. Datorita acestor componente este foarte util in regenerarea pielii.
 
 
 
Graul
 
Triticum vulgare (graul) a fost domesticit pentru prima data in Asia de Vest in preistorie si in timpul scurs de atunci s-au dezvoltat numeroase varietati.
 
Graul a ajuns in Lumea Noua odata cu misiunile spaniole din secolul al XVI - lea productia de grau luand avant mai tarziu odata cu colonizarea preeriei.
 
Cultivat in special ca sursa de hrana graul si-a gasit utilizari si in cosmetica datorita continutului de vitamina E din uleiul de germeni de grau un antioxidant important care poate ajuta la incetinirea procesului de imbatranire a pielii.
 
 
 
Musetelul
 
Chamomilla recutita (musetelul) este o planta originara din Europa sudica si estica utilizata de populatia indigena intr-o mare varietate de scopuri.
 
A fost introdusa in zona temperata a Americii de Nord si in Australia precum si in India.
 
Musetelul are o tulpina ramificata si neteda care atinge inaltimi cuprinse intre 15 - 60 cm florile avand petale albe si un miros puternic aromatic.
 
Utilizarea sa cunoaste o istorie lunga fiind mentionata in antichitate in Egipt Grecia si Roma avand uz intern cat si extern. Musetelul contine numeroase clase de substante cu efecte benefice: sesquiterpenele flavonoidele cumarinele si poliacetilenele fiind considerate cele mai importante.
 
In extractul de musetel s-au decelat si compusi fenolici. In florile de musetel au fost identificati peste 120 de compusi prezenti ca metaboliti secundari inclusiv 28 terpenoide si 36 flavonoide.
 
Componente precum a -bisabololul si eterii ciclici prezinta potential antimicrobian exista in literatura de specialitate si date despre potentialul antifungic si antiseptic al compusilor prezenti in florile de musetel.
 
Salvia
 
Salvia officinalis (salvia) este o planta perena vesnic verde cu tulpina lemnoasa frunze cu nuante de gri si flori albastre sau purpurii.
 
Este originara din regiunea mediteraneana fiind naturalizata in multe regiuni ale globului.
 
Are o istorie lunga a utilizarii in medicina traditionala si gastronomie azi fiind cultivata si ca planta ornamentala.
 
Numele genului Salvia provine din cuvantul latin salvere" (a salva) iar numele speciei provine din cuvantul officina" spatiul dintr-o manastire in care erau depozitate plantele si medicamentele.
 
Utilizarea sa in medicina traditionala este amintita de grecii si romanii antici aceasta nu s-a pierdut la finele antichitatii planta fiind cultivata in gradinile manastirilor din imperiul carolingian.
Stiinta moderna recunoaste potentialul antiinflamator antifungic si antibacterian al plantei.
 
 
 
Camforul
 
Cinnamomum camphora (arborele de camfor) este un arbore vesnic verde care creste pana la inaltimi de 20 - 30 m originar din China India Mongolia Japonia si Taiwan.
 
Frunzele au un aspect lucios ceros si miros de camfor atunci cand sunt zdrobite.
 
Florile sunt mici si au culoarea alba fructele fiind negre cu dimensiuni de aproximativ 1 cm.
 
In Japonia exista arbori despre care se spune ca ar avea 1000 de ani tot in aceasta tara lemnul acestui arbore s-a folosit la construirea portilor torii din templele sintoiste.
 
De-a lungul timpului arborele de camfor s-a bucurat de numeroase utilizari in medicina traditionala. Date din literatura de specialitate indica un potential in calmarea iritatiilor precum si un potential antiinflamator.
 
Astfel multumita ingredientelor vegetale din compozitia sa OrganiCare Rescue Gel poate fi un ajutor eficient in caz de arsuri minore intepaturi sau piele iritata.
 
Ingredientele Gelului de Prim Ajutor
 
Ingrediente: apa extract din frunze de Aloe barbadensis extract din frunze de Rosmarinus officinalis extract din fruct de Olea europaea algina ulei din germeni de Triticum vulgare extract din flori de Chamomilla recutita extract de Salvia officinalis mentol ulei din scoarta de Cinnamomum camphora extract de Harpagophytum procumbens extract de Arnica montana si maltodextrina dehidroacetat de sodiu benzoat de sodiu linalool limonen geraniol.
 
Mod de Utilizare Gel de Prim Ajutor
 
Mod de utilizare: aplicati produsul cu ajutorul bilei pe zona dorita (e.g. zona cervicala spate brate picioare genunchi incheieturi muschi) si folositi sfera pentru a face un masaj circular usor pentru aproximativ 1 minut. Masati apoi cu mainile zona pe care s-a aplicat produsul pana ce acesta se absoarbe.
 
Doar pentru uz extern. Produs cosmetic. Testat dermatologic.
 
 
 
Nr. inregistrare CPNP 1920661 / 27.03.2015
 

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

  • In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.

PLATA

  • - Ramburs
  • - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review