Industrie CARNE. EVALUAREA in viu a CALITATII CARNII, GRASIMII. CARCASE PORC VITA OAIE Norme Calitate Export UE 256 pag ilustrata 2008 CERES Movileanu


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
___
Clasificarea si Inspectia Carcaselor de Porcine, Bovine,
Ovine Conform Normelor UE
Autor: Gelu Movileanu
2008 Editura Ceres
(evaluarea in viu
a calitatii carnii, grasimii animalului, clasificari; pt. uzul
abatoarelor, producatorilor/furnizorilor de
carne)
Rara, 256 pagini, ilustrata
Cartonata, stare foarte buna, ca noua
Consultati va rog pozele / cuprinsul pentru mai multe detalii.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 7 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 8 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului