Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 198248942. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

ionizator apa hidrogen AlkaViva Vesta H2 PREMIUM purificator hidrogenator apa

* * 2 păreri
5 din 5
Media calculata
pentru
2 calificative
 • 5 stele fill 2
 • 4 stele fill 0
 • 3 stele fill 0
 • 2 stele fill 0
 • 1 stele fill 0
Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrare:
Romania - Livrare gratuita curier cu Garantia de Livrare Detalii
Estimat livrare:
Luni, 3 Apr.
Cantitate:
Pret:
2.800,00
Primesti 5000 puncte
Produs:
Nou, Certificat de garanție 60 luni, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
 • Online
 • metode acceptate- transfer bancar, ramburs, paypal, credit card

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

PROMOTIE :  (optional, pt. zone cu apa foarte dura) un dedurizator apa la alegere la pret ‘engross’ + sistem osmoza inversa GRATUIT

 

5 ani garantie

Purificator – aparat apa hidrogenata / ionizator apa  AlkaViva Vesta H2-infuzie hidrogen

cel mai bun ionizator apa de la cel mai mare producator ionizatoare apa sud koreean 

– purificator apa
– aparat apa alcalina si hidrogenata ( hidrogen molecular generat / dizolvat in apa ionizata alcalina pina la 1,6 ppm – nivel saturatie * ) 
– apa super alcalina detergent ( pH max. aprox. 11,3 –  12, 5 * )  
– apa acida de frumusete si
– apa super acida oxidativa ( antibacteriala si antivirala  – pH minim aprox. 2.1 – 3,5 * ) 

* depinde de sursa de apa  , debit si alti factori 

Acesta este cel mai bun ionizator apa , produs exclusiv pentru AlkaViva,  de la cel mai mare producator sud coreean – BionTech, pe care il puteti cumpara si probabil 

 CEL MAI PERFORMANT IONIZATOR APA HIDROGENATA CounterTop DIN LUME

Noul ionizator apa AlkaViva VESTA H2 este capabil să producă apă alcalină cu un pH de până la 11,3 ( …12 sau chiar mai mult …*)

Apa potabila cu o alcalinitate de pH mare nu este recomandata.

Insa la o valoare optima intre 8 si 10 pH ionizatorul apa AlkaViva VESTA H2 poate genera  pana la 1,6 ppm hidrogen molecular H2 dizolvat in apa  devenind cel mai performant ionizator din lume pentru apa ionizata alcalina baubila / potabilă;  nici-un alt ionizator pe care l-am testat nu se apropie de aceste valori.

Purificatorul  – aparat apa hidrogenata / ionizator apa   AlkaViva Vesta H2  detine și oferă  cel mai bun sistem de filtrare apa din industrie(2 filtre apa UltraWater) , cele mai recente caracteristici (SMPS & AutoAdjust pH, curatare electrozi automata dubla DARC V2, 9 electrozi SmartDesign ) și  tehnologie de generare de hidrogen H2 pe care puteți cumpăra.

De ce noul purificator – aparat apa hidrogenata / ionizator apa  AlkaViva Vesta H2 cu infuzie hidrogen este prima  alegere absolută pentru cea mai curată, mai sănătoasă, cu cel mai bun gust si bogata în hidrogen apa ionizata alcalina de baut?!

Cele mai multe dispozitive de filtrat – ionizat apa graviteaza in mod natural spre apa ionizata alcalina potabilă , care are un nivel  pH 8 până la pH 9 pentru simplul motiv că are un gust mai bun decât  apa alcalina ionizata cu pH ridicat.

Este mai sigur pentru sanatate a bea apa alcalina ionizata cu un pH <10, de asemenea.

Aici intervine o problemă. Apa ionizata alcalina potabila  cu un pH scăzut care are un gust bun, dar nu are un ORP puternic (caracter antioxidant) si nici  niveluri benefice de hidrogen molecular sau H2. pe de alta parte, pentru a obține un puternic caracter antioxidativ ORP puternic si un nivel consistent de hidrogen H 2   în apa  ionizata alcalina potabila trebuie sa beti apa cu pH 10 sau mai mare ca 10 , care nu este sigura dpdv al sanatatii pe termen lung pt consum  și nici nu are gust bun.

Până acum, cu cele mai multe alte ionizatoare de apa pur si simplu nu se puteau obține ambele-apa ionizata alcalina potabila(cu pH<10) si apa ionizata puternic antioxidanta si cu nivel bun de hidrogen – H2.

Pana acum!!!

Purificatorul  – aparat apa hidrogenata / ionizator apa  AlkaViva Vesta H2 surclasează alte ionizatoare de apa in nivelurile de hidrogen H 2, în apa ionizata alcalina  la un nivel pH sigur , intre 8 – 9 PH apa ionizata alcalina .Plus  apa ionizata alcalina cu gust grozav si   pH <10 ceea ce vă oferă cel mai bun din ambele lumi.

 

Purificatorul – aparat apa hidrogenata / ionizator apa  AlkaViva Vesta H2 este varful de gama  din  noile purificatoare & ionizatoare apa AlkaViva H2 

Rezultatul este cea mai sanatoasa, cea mai curata,  si foarte important -cu cel mai bun gust  apa ionizata alcalina potabila.

Purificatorul – aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2 : perfecțiunea pură.

Purificator- aparat apa hidrogenata / ionizator apa  AlkaViva Vesta H2 

 

purificator-ionizator-apa-AlkaViva-Vesta-H2

ionizatorul apa AlkaViva Vesta H2 ofera :

  • Cele mai bune filtre apa din industrie- 2 filtre apa DUBLA ,fiecare  in 13 etape filtrare cat și filtre apa AlkaViva UltraWater.  Nu cumparati un sistem purificare/filtrare si ionizare apa  cu filtru unic scump  sau  filtre de apa cu vitamina C ieftine sau filtre de apa  carbon/ carbune activ  . Purificatorul – aparat apa hidrogenata / ionizator apa   AlkaViva Vesta H2 va ofera atat tehnologia de filtrare apa  AlkaViva UltraWater (2 filtre) cat si 2 filtre in  13 etape  de filtrare apa de TOP
  • Filtrul apa UltraWater este SINGURUL filtru de apa potabila ce filtreaza apa de TOTI contaminantii apa cunoscuti(dezinfectanti: clor, cloramine, Trihalomethane, acizi halo-acetici,etc. chimicale : fluor,farmaceutice, deseuri agricole, industriale, Compusi Organici Volatili, PCBs, etc. , metale grele: plumb, arsenic, aluminiu, azbest, cupru, mercur, crom-6, etc. ) și alți contaminanți dăunători cu o precizie TESTATA SI CERTIFICATA LABORATOR EPA SUA de 99,9% .NU filtreaza si minerale esentiale, necesare si benefice organismului, prezente în mod natural in apă ; Comparati cu apa purificata- apa distilata( Apa Saracita in Deuteriu), apa filtrata prin osmoza inversa (RO) sau apa imbuteliata; SINGURUL  filtrul de apa ionizata  testat într-un  laborator independent certificat  în conformitate cu cele mai stricte protocoale de EPA / ANSI și standardele NSF 42 și 53. SINGURUL filtru de apa ionizata creat cu ajutorul specialiștilor de apă certificati PCA, ingineri și medici.2 filtre apa UltraWater sunt incluse de asemenea pentru a vă oferi cea mai curata si sanatoasa apa care este curat, minerala , alcalina , usor ionizata de filtre apa și ultra-curata! filtru apa UltraWater aparat apa hidrogenata / ionizator apa Alkaviva H2
  • aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2 cu filtre apa UltraWater -Teste-Rezultate-click aici
  • 9 electrozi avansati, SmartDesign  Datorita experientei practice , noi nu credem în electrozi supradimensionati si / sau electrozi supra-alimentati, care sunt de multe ori un semn de proiectare ineficienta. Datorită dimensiunii mari  electrod & putere mare aplicata pe electrozi, acestia se degradează mai repede și au efect discutabil în performanța de  ionizare apa. Alte ionizatoare de apa cu 9 electrozi  sau mai multi necesită o mulțime de putere aplicata pe acestia/ pe plăci de ionizare apa  pentru a ioniza apa  unii  incetinesc debitul de apa . Inginerii AlkaViva au constatat că veți obține cea mai bună performanță de ionizare apa, atunci când electrozii/placile de ionizare apa au un design extrem de avansat,  proiectat potrivit cu densitate de putere corespunzătoare. Electrozii AlkaViva SmartDesign  sunt proiectati pentru a oferi o eficiență maximă. Purificator  – aparat apa hidrogenata / ionizator apa   AlkaViva Vesta H2 va ofera combinatia perfecta de proiectare electrod inteligent și numar optim de electrozi (9) și puterea optimă pentru a functiona electrozii. Rezultatul este debit bun de apa ionizata, performanțe ionizare apa  de top , fiabilitate absolută și durabilitate electrozi grozava. Ca si predecesorul – purificatorul – aparat apa hidrogenata / ionizator apa Vesta GL 988 Vesta H2 include 9 electrozi  PLATINA TITAN dar este superior predecesorului aparat apa hidrogenata / ionizator apa Vesta GL 988 atingand nivele pH mai scazute pentru apa ionizata acida (min 2.1 pH),nivele pH alcalin mai ridicate pentru apa ionizata alcalina (max 12pH) , nivel  -ORP pina la -920 mV, nivel hidrogen molecular in apa de 1.6 ppm , -840 mV la pH 9 si un flux curgere mai rapid. 

VESTA H2 CEL MAI PERFORMANT IONIZATOR APA  !!!

compara cele mai bune ionizatoare apa

  • performanță de  infuzie hidrogen molecular H 2 in apa ionizata alcalina  niveluri mici, potabile de pH , cu gust minunat! Cele mai multe alte sisteme de purificare – ionizare apa  pot crea cel puțin un nivel scăzut de H 2. Orice lucru care creează nivel de H 2,   decent  il produce in apa ionizata alcalina cu PH mare, nivel periculos de mare a pH-ului – întotdeauna cu mult peste 10 pH. Nu numai ca este discutabil si nociv  pt sănătate sa beti apa ionizata cu PH >10 , dar apa ionizata cu pH mare are un gust rău! Iar puterea necesara electrozilor pentru a obtine niveluri grozare de hidrogen in apa ionizata  alcalina pune un stress considerabil asupra electrozilor si a duratei de viata a acestora Sistemul purificare – ionizare apa AlkaViva VESTA H 2 este cel mai bun din sistemele de ionizare si purificare apa la livrarea de hidrogen  H 2  în apa ionizata alcalina potabila/ performanță infuzie Hidrogen, mai ales la  niveluri de  pH-ului de apa ionizata alcalina scazute- și sigure de consum -ape alcaline ionizate sanatoase. Nu putem sublinia acest punct de ajuns. Mai curate, mai sănătoase și gust mai bun!
  • BENEFICII hidrogen biatomic molecular in apa pentru sanatate-click aici
  • DUBLA Auto Curatare  Inversa Automata DARC Versiunea 2-DUAL Auto Reverse Cleaning. Curățați automat electrozii cu fiecare utilizare. Păstrarea plăcilor de ionizare a apei / electrozilor curate este esențial pentru obținerea de performate ionizare apa,  hidrogen H 2  in apa ionizata alclina potabila si durabilitate a intregului sistem de ionizare apa . Am inițiat performanță ionizare apa de durată  cu sistemul nostru de curățare DARC pentru plăci de ionizare apa/electrozi regasit in sistemul purificator-aparat apa hidrogenata / ionizator apa Athena JS 205- unul din cele mai fiabile si  durabile ionizatoare apa din industrie- drept dovada este inca unul din cele mai  bine vandute purificatoare -ionizatoare apa din lume . DARC -DUBLA curatare electrozi automata va asigura ca NU vor fi acumulari de minerale pe electrozi nici in timp ce aparatul ionizeaza apa.  AlkaViva DARC e cel mai bun sistem de curățare automata  electrozi  astfel încât să obțineți performanțe excelente de ionizare a apei, în special în timp(placi curate si intacte inseamna performante ionizare bune in timp) . Sistemul purificator – aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H 2 , prin DARC versiunea 2 , va oferă confortul de a nu trebui să va gânditi la curățarea celulelor de apă / electrozilor/ plăcilor de ionizare apa sau sa așteptați un ciclu de curățare. Fiabilitate si DURABILITATE aparat apa hidrogenata / ionizator apa  MAXIMA!

  • Sistem de control debit apa REAL TIME(in timp real). Rata optima de curgere a apei este de asemenea critică în realizarea de performante ionizare apa , -ORP si niveluri bune de hidrogen in apa ionizata alcalina. Sistemul purificator si aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H 2   incorporeaza Sistem Water Flow Control în Timp Real si vă oferă un ecran LCD selectabil și o supapă de curgere a apei , care vă permite să setați un control ușor și precis al debitului de apa – de fiecare dată când este utilizat.
  • SMPS & AutoAdjust TM Optimizator ce ajustează automat puterea de ionizare apa functie de continutul mineral /electrolitic si alti parametrii ai apei ce intra in celula de ionizare apa,  oferind performanța ionizare apa mai bună  si OPTIMA- in  timp real functie de  parametrii apa  introdusa în ionizatorul de apa.  Cu AutoAdjust pH puterea aplicata pe electrozi este ajustata automat la nivelul optim functie de apa ce intra in celula de ionizare apa pentru  a asigura  performanță ionizare apa de fiecare și de fiecare dată când folositi sistemul purificator si aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H 2 
  • Certificari TOP.   13 ani de cand este AlkaViva pe piata înseamnă că puteți avea încredere în sistemul purificator – aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H   și fabricația AlkaViva!

 • SPECIFICATII TEHNICE
 • Rata de tensiune electrica aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2:  220V /50 Hz EU  – 120V / 60Hz SUA
 • Sursa Tensiune electrica aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2:    Next Generation SMPS cu AutoAdjust pH
 • Comsum putere electrica aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2:   max  130W
 • Dimensiuni aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva VESTA H2:   31,75cm x 37cm x 14cm (Latime x Inaltime x Adancime)
 • Greutate aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2:   5,8  (6,7 greutate pachet) KG
 • plaja presiune de apă disponibila:   15 ~ 90 psi/ 1 – 5,4 atm
 • Apa de la robinet -plaja  temperatura :   40 ~ 86F / 4-30 C
 • Dispozitive de protecție aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2:   2 senzori de temperatura incorporati  
 • Mod de electroliza / ionizare apa aparat apa hidrogenata / ionizator apa Vesta H2 :   Continua
 • Electrozi/placi de ionizare apa aparat apa hidrogenata / ionizator apa Vesta H2 :   9 SmartDesign SOLID , ELECTROPLATED Platinum / Titanium  
 • Capacitate generarea de / debit apa ionizata:   Standard, Max (3,5L / min la 90psi.) (1,5 l / min la 28psi.)
 • Setări de apa aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2:   apa ionizata alcalina (5 nivele), apă purificată, apa ionizata acida (2 nivele) (min 2,1 pH ->max 12 pH)  
 • Curățare placi ionizare apa / electrozi / celula electroliza apă :    Sistem de curatare –  automată inversa automata DUALA  DARC
 • Filtre apa  aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2:   Tip Cartuș (2 filtre X 13 stadii filtrare apa PREMIUM, filtre apa UltraWater )
 • Filtre apa aparat apa hidrogenata / ionizator apa Vesta H2– timp viata:  max 4.000 litri
 • Recunoaștere a vocii aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2:   Da
 • Display aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2:   LCD Negativ
 • Controlul de afișare aparat apa hidrogenata / ionizator apa AlkaViva Vesta H2:   ecran complet tactil (touch screen – Letter și imagine)
 • Metoda ON / OFF supapa debit apa :   Sistem de control flux apa  în timp real

 

 •  

 •  Manual utilizare ionizatoare apa AlkaViva  H2 :Melody H2, Athena H2, Vesta H2

  DUBLA filtrare apa in  13 stadii filtrare  – PREMIUM si 2  filtre apa  UltraWater.

  9 electrozi Smart Design,  design inteligent, eficienti energetic(consum mic, optim si ionizare excelenta)

  DARC V2- DUBLA Auto-Curatare Inversa electrozi  – performante ionizare apa , -ORP si  H2  hidrogen in apa ionizata alcalina pH <10

  Control debit apa in timp real 

  SMPS si AutoAdjust ™  – ionizare apa optima  – ionizare apa ajustata dinamic in timp real in raport cu parametrii apei ce intra in celula de ionizare apa .

  TOP certificari.

  2 filtre apa  UltraWater EXTRA

  Garantie 5 ani(poate fi EXTINSA-va rugam sa ne contactati)

  Livrare gratuita

 

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Barlad

 • - Predare personala in max. 24 de ore

 • - Prin curier cu Garantia de Livrare - livrare gratuita in max. 1 zi lucratoare Garantia de Livrare

In Romania:

 • - Prin curier cu Garantia de Livrare - livrare gratuita in max. 1 zi lucratoare Garantia de Livrare

 • livrare GRATUITA si imediata daca produsul este pe stoc

PLATA

 • - Online
 • - Detalii: metode acceptate- transfer bancar, ramburs, paypal, credit card

Politica de retur

 • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
 • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
 • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
 • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
ionizator apa hidrogen AlkaViva Vesta H2 PREMIUM purificator hidrogenator apa
CUMPARA
Pret curent:
2.80000
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:

ionizator apa hidrogen AlkaViva Vesta H2 PREMIUM purificator hidrogenator apa - Parerile cumparatorilor despre vanzator si produs  

* *
5 din 5
Media calculata pentru
2 calificative
 • 5 stele fill 2
 • 4 stele fill 0
 • 3 stele fill 0
 • 2 stele fill 0
 • 1 stele fill 0


Adauga review
De la Calificativ primit Data
alcalinvitasrl (100% / 1)
* * 5 din 5

un ionizator de cea mai inalta calitate de la cel mai important producator coreean . performante excelente de ionizare la un pret mult mai bun fata de concurenta Kangen( un prieten a testat comparativ Athena H2 cu K8 si pe partea alcalina merg cap la cap , desi Athena e la jumatate de pret).

* * 5 din 5

Recomand!