Reduceri de la magazinul Mereverzi. Pentru el si pentru ea! Pentru ea Pentru el
Avem peste 5.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti.  Pune in vanzare sau deschide-ti magazin online
Cos cumparaturi
Favorite

Jean Baptiste Greuze (1725 -1805) - Tanara femeie sezand, maniere au crayon

  • Produs:
    Second Hand, Fără garanție
  • Disponibilitate:
  • Preţ:
    500,00 Lei
  • Anuntul a expirat la:
    25.02.2014, 12:53

Jean Baptiste Greuze (1725 -1805) - Tanara femeie sezand, maniere au crayon - Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Stare produs: vechi

Garanție: Fără garanție

Disponibilitate: - Vezi produse similare

Specificatii

reproducere litografica maniere au crayon, executata la inceput de secol trecut dupa unul din desenele celebre ale pictorului francez Jean Baptiste Greuze si care se afla, in original si la dimensiuni mai mici, in custodia muzeului Hermitage din Saint Petersburg/Rusia. Procedeu de gravura care imita desenul in creion, maniere au crayon a cazut in desuetitudine dupa aparitia litogravurii clasice. Maniera creion a fost utilizata mai ales pentru a obtine reproduceri dupa desenele artistilor "galanti" ai epocii: Boucher, Fragonard, Greuze si Watteau.

Lucrarea de fata se prezinta in conditii foarte bune de pastrare, este incadrata in passepartout si rama si are dimensiunile 34/26cm. Rama are dimensiunile de 51/43cm.

Date fiind dimensiunile si fragilitatea ansamblului, predarea lucrarii catre castigatorul licitatiei se va efectua doar personal sau prin delegat, in Bucuresti.

-------------------------------------------------------

LIVRAREA - PERSONAL SAU PRIN DELEGAT.

Cei din tara se pot inscrie la licitatie in masura in care, personal sau prin delegat, pot prelua obiectul din Bucuresti.

De cate ori a fost vazut acest articol: