Kit bere George's Beer IPA pentru 5 L (include malt)
- Ramburs
-
Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- Online


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
SKU: 8006819166410
-
MarcaGeorge's Beer
Specificatii
Kit bere George's Beer IPA pentru 5 L (include malt). Bere IPA – cunoscută pentru gustul intens amărui datorat hameiului prezent în cantitate mai mare, care îi conferă note de citrice și de rășină. A.) Recomandări înainte de folosire: – toate componentele kitului de bere trebuie spălate bine înainte de folosire – cu ajutorul malțul din kit se pot face aproximativ 5 Litri de bere, adică 15 sticle de 330 ml sau 10 sticle de 500 ml. Fiți siguri că aveți un număr suficient de sticle; – folosiți numai sticle de bere la care se pot utiliza capsele de bere din kit. B.) Pregătirea vasului de fermentare: – robinetul se montează cu garnitura în exterior; – piulița robinetului (cu sistemul antisediment) va fi orientată cu decuparea în sus; – montarea se va face inșurubând robinetul în piuliță; – supapa numită și Air-Lock se montează în capacul vasului de fermentare. În ea se pune apă până la nivelul marcat. Apa se va schimba la 2-3 zile – pe exteriorul vasului de fermentare se aplică termometrul tip bandă. C.) Prepararea berii: – separați plicul cu drojdie de pachetul cu malț; – introduceți punga în apă fierbinte / clocotită timp de 10 minute; – se toarnă conținutul pungii în vasul de fermentare și se adaugă 500 ml de apă fierbinte (60°- 70°C); – amestecați 2 – 3 minute; – completați până la 5 litri cu apă rece și amestecați; – odată ce temperatura ajunge la 22°C, presărați drojdia pe suprafață si amestecați timp de 30 de secunde; – ATENTIE: la o temperatura de peste 26°C, drojdia se degradeaza si nu mai fermenteaza. La temperaturi de sub 16°C, fermentația poate demara cu dificultate. – acoperiți vasul de fermentare cu capacul, introduceți supapa Air-Lock care să conțină apă până la semn; – dupa cateva ore, (pana la 48 de ore) apariția bulelor în Air-Lock ne arată că fermentația a început; – fermentația este terminată când nu mai apar bule în Air-Lock, adică după aprox. 5-8 zile, la o temperatură constantă de 18-24°C. Atunci berea este gata de îmbuteliere. – ATENTIE: sticlele trebuie să fie spălate și uscate !!! – înainte de îmbuteliere îndepărtați Air-Lock-ul – îmbuteliați în sticle folosind robinetul vasului. Umpleți sticlele până la 2-3 cm sub buza sticlei – adăugați în fiecare sticlă zahăr cu dozatorul de zahăr. Dozatoarele de zahăr sunt: cel mic pentru sticla de 330 ml, cel mijlociu pentru sticla de 500 ml, iar cel mare pentru sticla de 750 ml. – zahărul adăugat va fermenta în sticla inchisă, carbonatând berea – aplicați capsa folosind capsatorul din kit și un ciocan de plastic.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Focsani
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 200 Lei in max. 5 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 200 Lei in max. 5 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului