Manualul DIRECTORULUI DE RESTAURANT Management Marketing Productia Culinara 383p
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
___
Manualul DIRECTORULUI DE
RESTAURANT – C. Florea si altii
/ colectiv
(Carte ghid afacere / administrare – Management, Marketing,
Productia Culinara
... / consultati cuprinsul)
2004 THR CG
Rara, 383+1 pag, brosata, 24x17cm.
Stare uzata – lipsa pagina de titlu, un colt indoit/sifonat la
circa 60 pag
Consultati va rog pozele /
cuprinsul pentru mai multe detalii.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 18 Lei in max. 8 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 18 Lei in max. 8 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.