Cumparaturile de minim 120 Lei iti pot aduce un Renault Megane
Avem peste 5.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti.  Pune in vanzare sau deschide-ti magazin online
Cos cumparaturi
Favorite

Manusile lui Bute - Fii si tu campion pentru viitorii campioni de la Pechea

Manusile lui Bute - Fii si tu campion pentru viitorii campioni de la Pechea - Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Stare produs: Folosit

Garanție: Fără garanție

Disponibilitate: - Vezi produse similare

Specificatii

 
Vezi manusile Live
 
Okazii.ro, cel mai mare site de comerţ online din România, îl susţine pe Felix Păun, primul antrenor al lui Lucian Bute, în încercarea de a strânge fondurile de care are nevoie pentru renovarea şi funcţionarea Clubului de Box din Pechea. Scoatem la licitaţie mănuşile unui campion - perechea originală de mănuşi profesionale Everlast pe care Lucian Bute le-a purtat în meciul de la Bucureşti, 9 iulie 2011, câştigat prin knockout în faţa francezului Jean-Paul Mendy.

Toate fondurile obţinute în urma licitaţiei vor ajunge la Clubul de Box din Pechea .
 
 
Okazii.ro, cel mai mare site de comerţ online din România, scoate la licitaţie mănuşile cu care Lucian Bute şi-a apărat, la Bucureşti, titlul de campion mondial la categoria supermijlocie IBF. Meciul din 9 iulie, câştigat în faţa francezului Jean-Paul Mendy, a fost unul dintre cele mai importante evenimente sportive organizate vreodată în România şi unicul moment în care Lucian Bute a luptat la Bucureşti.

Urmărit de peste patru milioane si jumătate de telespectatori în minutul său de aur pe ProTV, meciul Bute versus Mendy a devenit cel mai urmărit eveniment din istoria măsurată a televiziunii din România.

în urma evenimentului, Lucian Bute a oferit mănuşile primului lui antrenor, Felix Păun, pentru a strânge banii necesari renovării şcolii de Box din Pechea, judeţul Galaţi, acolo unde sportivul şi-a început cariera. Antrenorul a ales Okazii.ro pentru a fi partener organizator al licitaţiei.
 
Devenite obiect de colecţie, mănuşile lui Lucian Bute pot fi cumpărate de orice român care doreşte să susţină viitorii campioni. Licitaţia va funcţiona după regulile de bază ale Okazii.ro, urmând ca pe 14 noiembrie să fie anunţat câştigătorul, cel care va sprijini copiii care se pregătesc astăzi la Pechea şi care au câştigat numeroase titluri naţionale şi internaţionale în ciuda condiţiilor grele de antrenament.

Primul antrenor al lui Lucian Bute, Felix Păun, vede în cei 20 de sportivi ai Clubului de Box din Pechea acelaşi ADN de campion pe care l-a intuit la fostul lui elev. Mai mult decât a-i pregăti în şedinţele zilnice de antrenament , Felix Păun vrea să le asigure condiţiile optime de pregătire, echipamentul necesar, fonduri pentru deplasări la competiţii, toate acestea fiind indispensabile formării oricărui campion.

Despre şcoala de Box din Pechea, cu ADN de campion

Deschisă în 1993, şcoala de Box din Pechea a aparţinut până în 2005 de Clubul de Box Dunărea Galaţi şi s-a evidenţiat ca un excelent punct de pornire pentru tinerii boxeri din judeţul Galaţi. în timp ce Lucian Bute este cel mai faimos sportiv care şi-a început cariera în micuţa sală a şcolii, antrenorul Felix Păun se poate mândri şi cu creşterea unui alt campion recunoscut la nivel internaţional, Cristian Ciocan. Viitorul sună la fel bine pentru şcoala de Box din Pechea. Din 2005, moment în care şcoala de la Pechea a devenit club de box, sportivii antrenaţi de Felix Păun au obţinut nu mai puţin de 36 de clasări pe podium la competiţii interne şi internaţionale la diferite categorii de vârstă şi greutate.

"Talentul există aici, asta văd în fiecare zi la antrenamente. Marea problemă rămâne sala, care nu a fost renovată niciodată, nu are încălzire şi are echipamente vechi de ani de zile. Când am primit mănuşile de la Lucian, am fost emoţionat şi mi-am dat seama că le pot folosi pentru a da acestor copii şansa să-i calce pe urme", explică Felix Păun, cel care l-a descoperit pe Lucian Bute.

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Cu 1,3 milioane de produse spre vânzare şi 3 milioane de români care fac shopping în fiecare lună, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.

De 10 ani, Okazii.ro sprijină activ tinerii români, prin licitaţii cu scop caritabil. Odată cu licitaţia pentru mănuşile lui Lucian Bute, Okazii.ro îşi afirmă misiunea de a contribui la formarea noii generaţii de campioni ai României.

Dintre proiectele precedente amintim licitaţiile pentru pagaia lui Ivan Patzaichin, echipamentul de tenis al lui Ilie Năstase, halatul de joc al lui Leonard Doroftei, ghetele lui George Ogăraru sau tricoul de joc al lui Cristi Chivu. Toate fondurile obţinute în urma acestor licitaţii au fost utilizate pentru a ajuta acei copii români care au nevoie de condiţii mai bune pentru a-şi realiza visurile.
 
 
Facebook Twitter Intra aici
Vezi manusile live

De cate ori a fost vazut acest articol:

8291

Vanzatorul a activat discutia privata pentru acest articol

Intreaba vanzatorul

3000 caractere ramase
Captcha

Atenţie!
Mesajul tău trebuie să respecte condiţiile de utilizare a
forumului. Foloseşte un limbaj adecvat şi nu oferi sau cere date
de contact, altfel contul tău poate fi blocat.