Masina de facut paine Old Bakery Studio Casa, 800 W, 12 programe, afisaj LCD, program gluten free, maxim 1250 g, Crem
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:218629903
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:521,00 Lei
-
Anuntul a expirat la:01.11.2022, 18:13
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Cuva are o capacitate maxima de 1250 grame, dar puteti opta
si intre varianta de 1000 grame sau chiar 750 grame. Alegand masina
de facut paine Studio Casa Old Bakery puteti spune ca ati ales 3
masini intr-una singura datorita gramajelor diferite.
Aveti posibilitatea sa selectati diverse tipuri de paine cu
ajutorul celor 12 programe prestabilite, la temperaturi optime
pentru rezultate exceptionale(paine, bagheta frantuzeasca,
cozonac).
Nici functia de pastrare la cald nu lipseste, precum si
functia de pornire intarziata pentru a fi asteptat/a de o paine
calda si pufoasa cand va intoarceti de la serviciu. Programul rapid
de 30 de minute al masinii de paine Studio Casa BM 1401 B French
Taste rezolva indata orice situatie.
Caracteristici generale:
Putere: 800 W
Afisaj: LCD
Cu programul de coacere "fara gluten", puteti pregati cu
succes retete cu faina fara gluten, cum ar fi faina de porumb,
faina de hrisca sau faina de cartofi
2 palete pentru malaxare
Accesoriu coacere baghete
Functie programare pornire intarziata pana la 13 ore
Functie “mentinere la cald” pentru 60 min
Ecran LCD de mari dimensiuni
3 nivele rumenire: deschis, mediu, inchis
Capacitate maxima: 1250 g
Culoare: Crem.
Programul 1: Paine: reteta clasica
Pentru paine alba si mixta, realizata in principal din faina
de grau sau faina de secara. Painea are o consistenta compacta.
Puteti regla gradul de rumenire a painii prin utilizarea butonului
pentru culoare crusta.
Programul 2: Paine: reteta frantuzeasca
Pentru paine fratuzeasca, realizata din faina fina. In
mod normal, painea este pufoasa si are o crusta crocanta. Acest
program nu este potrivit pentru coacerea retetelor care necesita
unt, margarina sau lapte.
Programul 3: Paine integrala de grau
Pentru paine care necesita o perioada mai lunga de framantare
si crestere (de exemplu, faina de grau intreg si faina de secara).
Painea va fi mai compacta si mai grea.
Programul 4: Cozonac
Pentru paine cu aditivi, cum ar fi sucurile de fructe, nuca de
cocos rasa, stafide, fructe uscate, ciocolata sau adaos de zahar.
Datorita faptului ca necesita o perioada mai lunga de crestere
paine va fi luminoasa si aerisita.
Programul 5: Super rapid
Framantare, crestere si coacere intr-un mod foarte rapid.
Painea coapta rezultata este cea mai compacta dintre toate
meniurile de paine.
Programul 6: Aluat gogosi
Pentru prepararea aluatului cu drojdie, special pentru chifle,
pizza sau impletituri. Acest program nu contine si program de
coacere.
Programul 7: Aluat paste
Pentru prepararea aluatului pentru taitei. Acest program nu
contine si program de coacere.
Programul 8: Paine cu lapte
Pentru paine realizata cu lapte batut sau iaurt.
Program 9: Paine fara gluten
Pentru paine obtinuta din faina fara gluten si amestecuri de
copt. Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia
lichidelor si are proprietati diferite la crestere.
Programul 10: Chec
Framantarea, afanarea si coacerea aluatului. Necesita
adaugarea prafului de copt.
Program 11: Gem
Dedicat pentru prepararea gemului din fructe.
Program 12: Coacere suplimentara
Pentru coacere suplimentara. Dedicate sortimentelor de paine
care necesita o coacere mai indelungata.
Garantie: 24 luni.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 1 zi lucratoare
-
Livram prin Cargus oriunde in tara indiferent de greutatea si valoarea comenzii taxa de ivrare fiind 19 lei, in Bucuresti taxa de livrare este 12 lei.
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.