Capacitate (GB) | 128 GB |
Brand | Maxell |
Ambalare | Blister |
UM | Buc. |
Interfata | USB 3.1 |
Rata de transfer la citire | 120 MB/s |
Rata de transfer la scriere | 30 MB/s |
Dimensiuni ( L x W x H) | 55 x 17 x 6 mm |
Culoare | Alb |
Numar articol: 237642406. Vezi produse asemanatoare.
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Maxell MemoryStick 128 Gb USB 3.0/3.1
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 94 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Capacitate gb128 gb
-
Culoarealb
-
Dimensiuni l x w x h55 x 17 x 6 mm
-
Ean produs8120303650774
-
Interfatausb 3.1
-
Product codea0060446
-
Rata de transfer la citire120 mbs
-
Rata de transfer la scriere30 mbs
-
Skua0060446
Specificatii
Descriere
Stick USB 3.0 de 128 GB pentru stocare si transfer de date, SpeedBoat, marca Maxell.
CARACTERISTICI GENERALE
- Unitate de tip flash USB A ideala pentru stocare / transfer de muzica, imagini, filme si orice tip de documente.
- Viteza mare de transfer: 120 MBs (citire) / 30 MBs (scriere)
- Design compact, cu textura lucioasa
- Capac protectie USB
- Bareta la capatul inferior al stick-ului permite atasarea unui snur pentru prinderea la breloc.
COMPATIBILITATE
Este compatibil cu orice sistem de operare cu port USB:
Windows, OSX, Linux
Caracteristici
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Carcea
-
- Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 4 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 4 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Maxell MemoryStick 128 Gb USB 3.0/3.1