Middle Eastern Cuisine: A Collection of Recipes Cooked and Served in Lebanon, Jordan, Syria, and Turkey


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Photography by: Najah ShuqairPhoto edited by: Joseph Davis Castleberry Seniet Baqlawah Bel Fostoq El Halabi (Baklava tray)Phyllo dough brushed with warm butter, stacked in layers separated in the middle bypistachio filling. Syrup poured while it is still hot. Baklava is so yummy!50% of the proceeds from the sale of this book will go toward the Women's Interval Home of Sarnia Lambton Inc.
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin Curier rapid - 12.9 Lei in max. 11 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 12.9 Lei in max. 11 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Avans
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului