Miere de Manuka kfactor 12 Raw Wedderspoon 250gr Cod: 2130
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:192008576
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:99,95 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.08.2018, 21:47
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Acest tip de miere este bogata nu numai î n ceea ce priveste gustul dar contine si zaharuri complexe enzime vii si alti compusi care apar î n mod natural. Î ntotdeauna RAW nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vâ ndute sortimente de Miere de Manuka î si va gasi rapid î ntrebuintari î n casa ta atâ t pentru tratamente câ t si î n alimentatia zilnica.
Mierea de Manuka KFactor 12 contine minim 65% cantitate de granule de polen Manuka efecte antioxidante puternice si proprietati de î ntarire a imunitatii.
Mierea Manuka are culoarea alunelor si se î ncadreaza î n categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)
KFactor 12 indica faptul ca aceasta miere contine minim 65% concentratie de polen specific florii manuka.
Beneficiile mierii de Manuka:
Mierea de Manuka este recunoscuta î n toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar î n Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva î n lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala aceasta are un pret mai ridicat decâ t mierea normala.
Oamenii din î ntreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene cum ar fi helycobacter pylori infectii cu stafilococ paraziti intestinali si multe alte afectiuni gastro intestinale.
Totodata Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv este un adjuvant pentru î ntarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten.
Iata câ teva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka:
Imunitate | dureri gat. alergii sinuzita imbunatatirea somnului colesterol grija si raceala energie migrene neutralizarea PH-ului sanatatea ochilor afte |
Sistem digestiv | aciditate si reflux gastric afectiuni gastro intestinale helycobacter pilori paraziti intestinali |
Afectiuni bacteriene | acnee infectii cu stafilococ auriu ingrijirea dintilor si gingiilor reducerea inflamatiilor candida efect antibiotic herpes ciuperci ale unghiilor piciorul atletului mirosul neplacut al gurii - halena |
Ingrijire externa | eczeme dermatite arsuri si rani ingrijirea dintilor si a gingiilor tratamente faciale ulceratii ale pielii foliculita de la epilare sau barbierit matreata intepaturi insecte cicatrici iritatie scutec puncte negre efect antirid caderea parului |
Ingrediente:
100 % Raw miere de Manuka nepasteurizata.
Ambalat î n borcan ermetic fara BPA.
Precautii:
Nu este recomandata copiilor sub 12 luni.
Nu este nevoie sa o pastrati la frigider.
Tara de origine: Noua Zeelenda
Ce î nseamna sistemul Kfactor Wedderspoon?
Brandul Wedderspoon se angajeaza sa ofere cea mai î nalta calitate si puritate a Mierii de Manuka.
Pentru a identifica si a masura proprietatile complexe care
se gasesc î n Mierea de Manuka Wedderspoon a creat
KFactor &trade un sistem de
autentificare holistica etapiza denumit
astfel pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din
acest tip de miere o miere speciala.
Sistemul Kfactor î ndeplineste reglementarile evaluarii Mierii de Manuka
Totodata sistemul Kfactor va defini î n mod aditional proprietatile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka.
Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistica
prin rezonanta magnetica nucleara (RMN). Aceasta tehnologie extrem
de sensibila va masura nu numai substantele recunoscute dar de
asemenea î ncearca sa identifice substante aditionale prezente doar
î n Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active cantitatea
mare de polen DHA methylglyoxal si alti factori cheie pe care
speram sa î i identificam folosind tehnologia unica
RMN.
Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon
Sistemul nostru de rating KFactor &trade este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka deMinisterul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka ( si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda).
Brandul Wedderspoon se ocupa cu mâ ndrie de aprovizionarea ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai î nalt standard de calitate.
Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATA
Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin î ncalzita pentru a avea consistenta cremoasa fara pasteurizare si contine î n mod natural polenul de albine ceara de albine si propolis.
Spre deosebire de mierea pasteurizata mierea noastra raw contine î n mod natural si enzime vii - si fiecare borcan este urmarit pâ na la apicultorul specialist din Noua Zeelanda .
Aici la Wedderspoon noi credem î n furnizarea celor
mai bune produse motiv pentru care
miere noastra esteî ntotdeauna pastrata î n starea sa
naturala cruda si
nepasteurizata.
Beneficii nutritionale
Nectarul î n sine este compus î n principal din zaharoza si apa . Albinele adauga enzime cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari transformâ nd zaharoza î n fructoza si glucoza evaporâ nd apoi apa astfel î ncâ t produsele rezultate vor deveni rezistente.
Mierea este o sursa de carbohidrati .
Timp de milioane de ani albinele si florile au
lucratî mpreuna
pentru a crea nenumarate combinatii naturale aromate si sanatoase de miere. Nectarul din
fiecare floare si copac contribuie la propria sa paleta de gusturi
si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei triburile
Maori din Noua Zeelanda care au descoperit pentru prima data Manuka
s-au bucurat de
aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la
planta Arborelui de Ceai (Tea Tree) aceasta miere provine din
florile rare si frumoase ale arborelui Manuka . Mierea de Manuka
din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii . Este
considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume
continâ nd zaharuri complexe enzime vii
si alti compusi care apar
î n mod natural si
este consumata zilnic de foarte multi
oameni.
Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decâ t zaharul de masa. Acest lucru î nseamna pur si simplu ca zaharul din miere este absorbit î n fluxul sanguin treptat.
Sistemul de notare PFUND Color Standard
Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistent . Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de î ncredere.
Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii exprimata î n milimetri care pot trece prin miere .
Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
Pentru comenzile livrate in Cluj nu se aplica taxa de livrare.
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
- - Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare