Miere Manuka cu factor TA 25+ 250 gr
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Garanție de la vânzatorul inițial, Cu factură
-
Numar articol:188980961
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:
175,00 Lei135,00 Lei -
Anuntul a expirat la:19.10.2017, 00:47
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Ingrediente
100% miere Manuka cu factor TA 25+Apicultura etica si cresterea buna a albinelor; control asupra propriilor caracteristici, reimpadurire si proiecte de plantare ca parte a initiativei noastre de compensare a amprentei de carbon Co2.
Uleiul de cimbru
organic SONNENTOR
tine varroa departe de stupi!
Singura stupina
certificata organica intr-o arie de 45 000 de hectare!
Matcile se pot
deplasa liber si pot zbura din stup dupa voia lor.
Nu inchidem
matcile, si nici nu le taiem aripile.
Amenajarea stupilor
conform principiilor biodinamice si DEMETER.
IMPORTANT:
FARA hranire sau adaos de zahar!
Albinele fac miere
pentru a manca miere, asa ca intotdeauna lasam suficienta miere in
stupi ca albinele sa aiba destul sa manance in timpul iernii.
Mierea noastra
Ecologica Manuka se extrage la rece, si toate procedurile s-au
facut in conformitate cu directivele Standardului pentru miere al
UE, mierea nu se expune niciodata unor temperaturi de peste 38
grade Celsius, deci mereu este in intervalul maxim de temperatura
al stupului.
Nu utilizam
filtrare fina, iar indicele de polen, precum si puritatea mierii
Manuka monoflora este intotdeauna cu mult peste 80% (pana la 94%)
de polen Manuka autentic.
* Ref.: COUNCIL DIRECTIVE 2001/110/EC of 20
December 2001 relating to honey [DIRECTIVA CONSILIULUI 2001/110/CE
din 20 decembrie 2001 cu privire la miere]
Aderam cu strictete
la cerintele Codex Alimentarius ? miere
* Ref.: CODEX STANDARD FOR HONEY , CODEX STAN
12-19811
Umplerea se face cu
un dispozitiv automat de umplere pe baza de energie solara
fotovoltaica, fabricat in Germania.
(Nassenheider)
Aderam cu strictete
la cerintele BSCI Business Social Compliance Initiative.
* Ref.: Copyright ? 2006 by FTA ? Foreign
Trade Association, Brussels
Certificat Ecologic prin AsureQuality, un departament
al guvernului NZ. Nr. inreg.: # 0348 - IFOAM
MIEREA MANUKA - ce
este?
MANUKA ?
bot.; Leptospermum Scoparium
Manuka este un
arbust sempervirescent din Noua Zeelanda.
Este o planta
foarte rezistenta care poate fi gasita in zonele litorale cat si in
zone alpine.
Culoarea petalelor
sale poate fi de la alb la roz si rosu inchis.
Bastinasii Noii
Zeelande, poporul Maori, ii atribuie caracteristici vindecatoare
plantei Manuka.
Cercetarea
caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a inceput cu in
jur de 20 de ani in urma, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter
Molan si Universitatea din Waikato.
Cererea pentru
mierea Manuka si produsele cu continut de Manuka, cum ar fi uleiul
de Manuka, a crescut semnificativ in acest timp.
In prezent NU
exista standarde obligatorii in Noua Zeelanda pentru masurarea si
enumerarea caracteristicilor antibacteriene.
TA ?
ACTIVITATE TOTALA
Caracteristicile
antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele
strang nectar si polen de pe Manuka si le aduc inapoi in stupi.
Perhidrolul se creeaza printr-o reactie naturala intre valoarea pH
redusa, continutul redus de umiditate si diferite enzime.
*Ref.: pH wert [valoare pH] 4.61 ? TEST
T30064
Activitatea Totala
se masoara prin ?metoda difuzimetrica cu godeuri in agar?, unde o
solutie de fenol cu caracteristici antibacteriene asemanatoare se
compara cu rezultatele obtinute pe urma mierii, apoi enumerata in
grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+.
In acest test,
standardizat in laboratoare independente care sunt certificate pe
baza standardelor din NZ, AU si internationale, mierea de Manuka se
plaseaza pe un disc din sticla care contine bacteria Staphylococcus
aureus.
Dupa mai multe 18
ore, se masoara cat de mult s-a incetinit raspandirea acestei
bacterii, iar de aici se obtine valoarea TA.
Acest proces chimic
se gaseste si in alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt si mierea
de portocala, insa cu o valoare mai redusa.
Unele mieri au
valori mai mari, ex. mierea de mana si mierea de rapita.
Doar rapoartele
mierii Manuka afiseaza valori extrem de mari de 25%, TA 25+ si
peste.
Insa exista si
mieri Manuka care au un TA de doar 10+ si TA nedetectabil de
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.