Miere Manuka cu factor TA 25 250 gr
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Garanție de la vânzatorul inițial, Cu factură
-
Numar articol:191702031
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:
175,00 Lei135,00 Lei -
Anuntul a expirat la:11.10.2018, 17:33
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Ingrediente
100% miere Manuka cu factor TA 25+Apicultura etica ?i cre?terea buna a albinelor; control asupra propriilor caracteristici, reîmpadurire ?i proiecte de plantare ca parte a ini?iativei noastre de compensare a amprentei de carbon Co2.
Uleiul de cimbru
organic SONNENTOR ?ine varroa departe de
stupi!
Singura stupina
certificata organica într-o arie de 45 000 de hectare!
Matcile se pot
deplasa liber ?i pot zbura din stup dupa voia lor.
Nu închidem
matcile, ?i nici nu le taiem aripile.
Amenajarea stupilor
conform principiilor biodinamice ?i DEMETER.
IMPORTANT:
FARA hranire sau adaos de zahar!
Albinele fac miere
pentru a mânca miere, a?a ca întotdeauna lasam suficienta miere în
stupi ca albinele sa aiba destul sa manânce în timpul iernii.
Mierea noastra
Ecologica Manuka se extrage la rece, ?i toate procedurile s-au
facut în conformitate cu directivele Standardului pentru miere al
UE, mierea nu se expune niciodata unor temperaturi de peste 38
grade Celsius, deci mereu este în intervalul maxim de temperatura
al stupului.
Nu utilizam
filtrare fina, iar indicele de polen, precum ?i puritatea mierii
Manuka monoflora este întotdeauna cu mult peste 80% (pâna la 94%)
de polen Manuka autentic.
* Ref.: COUNCIL DIRECTIVE 2001/110/EC of 20
December 2001 relating to honey [DIRECTIVA CONSILIULUI 2001/110/CE
din 20 decembrie 2001 cu privire la miere]
Aderam cu stricte?e
la cerin?ele Codex Alimentarius – miere
* Ref.: CODEX STANDARD FOR HONEY , CODEX STAN
12-19811
Umplerea se face cu
un dispozitiv automat de umplere pe baza de energie solara
fotovoltaica, fabricat în Germania.
(Nassenheider)
Aderam cu stricte?e
la cerin?ele BSCI Business Social Compliance Initiative.
* Ref.: Copyright © 2006 by FTA – Foreign
Trade Association, Brussels
Certificat Ecologic prin AsureQuality, un departament
al guvernului NZ. Nr. înreg.: # 0348 - IFOAM
MIEREA MANUKA - ce
este?
MANUKA –
bot.; Leptospermum Scoparium
Manuka este un
arbu?t sempervirescent din Noua Zeelanda.
Este o planta
foarte rezistenta care poate fi gasita în zonele litorale cât ?i în
zone alpine.
Culoarea petalelor
sale poate fi de la alb la roz ?i ro?u închis.
Ba?tina?ii Noii
Zeelande, poporul Maori, îi atribuie caracteristici vindecatoare
plantei Manuka.
Cercetarea
caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a început cu în
jur de 20 de ani în urma, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter
Molan ?i Universitatea din Waikato.
Cererea pentru
mierea Manuka ?i produsele cu con?inut de Manuka, cum ar fi uleiul
de Manuka, a crescut semnificativ în acest timp.
În prezent NU
exista standarde obligatorii în Noua Zeelanda pentru masurarea ?i
enumerarea caracteristicilor antibacteriene.
TA –
ACTIVITATE TOTALA
Caracteristicile
antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele
strâng nectar ?i polen de pe Manuka ?i le aduc înapoi în stupi.
Perhidrolul se creeaza printr-o reac?ie naturala între valoarea pH
redusa, con?inutul redus de umiditate ?i diferite
enzime.
*Ref.: pH wert [valoare pH] 4.61 – TEST
T30064
Activitatea Totala
se masoara prin „metoda difuzimetrica cu godeuri în agar”, unde o
solu?ie de fenol cu caracteristici antibacteriene asemanatoare se
compara cu rezultatele ob?inute pe urma mierii, apoi enumerata în
grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+.
În acest test,
standardizat în laboratoare independente care sunt certificate pe
baza standardelor din NZ, AU ?i interna?ionale, mierea de Manuka se
plaseaza pe un disc din sticla care con?ine bacteria Staphylococcus
aureus.
Dupa mai multe 18
ore, se masoara cât de mult s-a încetinit raspândirea acestei
bacterii, iar de aici se ob?ine valoarea TA.
Acest proces chimic
se gase?te ?i în alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt ?i mierea
de portocala, însa cu o valoare mai redusa.
Unele mieri au
valori mai mari, ex. mierea de mana ?i mierea de rapi?a.
Doar rapoartele
mierii Manuka afi?eaza valori extrem de mari de 25%, TA 25+ ?i
peste.
Însa exista ?i
mieri Manuka care au un TA de doar 10+ ?i TA nedetectabil de
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.