Mix de Faina pentru Prajituri cu Branza Fara Gluten Bio 485gr Bauck Hof
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
fulgi de ovaz* integrali, fara gluten 47%, zahar de trestie integral, amidon de porumb, scortisoara*.
*provin din agricultura ecologica
Mod de preparare( cu ou si branza : 125g unt, 4 oua, 750g branza, suc de la 1/2 lamaie) sau pentru placinta vegana() 125g margarina, 750g iaurt de soia sau vanilie, suc de la 1/2 lamaie. Se topeste untul sau margarina si se amesteca cu mixul de faina.Se lasa sa stea putin dupa care se aseaza intr-o forma cu diametrul de 24cm. Se ridica conturul circa 2cm dupa care cu dosulunei linguri introdusa in apa se preseaza foarte bine aluatul in forma. Pentru umplutura se amesteca foarte bine ouale cu branza si sucul de lamaie. Se toarna umplutura in forma din aluat se egalizeaza , dupa care se introduce in cuptor circa 50-60 minute la temperatura de 200 grade Celsius.In cuptor prajitura se aseaza la partea de jos.Prajitura este coapta cand si partea de mijloc s-a ridicat.Nu se foloseste ventilatia fortata in cuptor.
Valori nutritive:
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului