Mustimetru Strend Pro WHT 10-30% pentru determinare procent zahar, 10-30%, Sticla
- Ramburs
- Online
- Detalii despre plata custom
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
-
Vezi toate ofertele pentru
Specificatii
Mustimetru Strend Pro WHT 10-30% pentru determinare procent zahar, 10-30%, Sticla
Caracteristici tehnice:
Densimetrul pentru must se foloseste pentru masurarea nivelului de zahar din must in intervalul de 10-30%.
Temperatura lichidului trebuie adusa la 20°C, iar dupa aceea se va turna intr-un vas de sticla.
Inaltimea coloanei de lichid trebuie sa fie mai mare cu 2 cm ca si lungimea densimetrului.
Densimetrul va fi amplasat in lichid, lasandu-l sa pluteasca.
Citirea se va efectua la nivelul ochilor, in starea de repaos al densimetrului.
Linia la care se afla la suprafata lichidului va indica valoarea corecta, reprezentat de dkg zahar/kg must. In cazul in care mustul nu are 20°C, la fiecare 2°C in plus sau minus, se adauga, respectiv se scade 0,1 grade din densitatea mustului.
Lungimea gradatiilor la borhot / must de la 0-30: 95mm
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Curtea De Arges
-
- Prin Curier rapid - livrare gratuita in max. 3 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 20 Lei in max. 3 zile lucratoare
-
Detalii de livrare custom
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Detalii despre plata custom
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare