Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 207293085
Pune in vanzare un produs ca acesta

New Bioptron Fullerene Filters – Nanophotonic generator of hyperpolarized

Disponibilitate:
In stoc 2 disponibile
Livrare:
Romania - Livrare gratuita Curier rapid Detalii
Estimat livrare:
Miercuri, 1 Feb.
Cantitate:
Pret:
315,00
Primesti 1552 puncte
Produs:
Nou, Certificat de garanție 24 luni
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
 • Ramburs
 • Online
 • Plata ramburs dupa primirea coletului.

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

NEWS TECHNOLOGY BY ZEPTER 2018 !!

BIOPTRON Fullerene Filters – Nanophotonic generatorof hyperpolarized light based on C60 molecule, special pentru Bioptron Pro.1 lentila de 11 cm., pentru Bioptron MedAll lentila de 5 cm., si pentru Bioptron Compact III lentila de 4 cm. 

 
 

The hyperpolarization of BIOPTRON medical light is a new revolutionary feature that allowed us to modify BIOPTRON light technology with the help of the extraordinary C60 molecule, known as fullerene. What started as an astrochemistry project with focus on analyzing the makeup of space and celestial bodies in the universe, ended up sparking a major breakthrough in carbon chemistry with the discovery of a third and unprecedented new allotropic form of elemental carbon in nature – the fascinating fullerene C60 (the other two forms being graphite and diamond). This serendipitous discovery of fullerene, awarded by the 1996 Nobel Prize in chemistry, triggered a new field of research focusing on carbon nano-structures introducing the world to new symmetric nanomaterials, thus opening an entirely new chapter of nanotechnology and nanomedicine. There are several sizes of what has come to be known as buckyballs (fullerene molecules) that differ in the number of carbon atoms, but the one most commonly studied structure has 60 atoms, hence the name C60.

 

Fullerene Filter Bioptron MedAll 5 cm.& Compact III 4 cm.
 
Fullerene Filter BIOPTRON Pro1 11 cm.


Hiperpolarizarea luminii medicale BIOPTRON este o nouă caracteristică revoluționară care ne-a permis să modificăm tehnologia luminii BIOPTRON cu ajutorul moleculei extraordinare C60, cunoscută sub numele de fulleren. Ceea ce a început ca un proiect de astrochimie, concentrându-se pe analiza structurii spațiului și a corpurilor celeste din univers, a condus la o descoperire majoră în chimia carbonului prin descoperirea unei a treia și noile forme alotropice de carbon elemental în natură - fullerenul fascinant C60 (celelalte două forme fiind grafitul și diamantul). Această descoperire serendipită a fullerenului, acordată de Premiul Nobel pentru chimie din 1996, a declanșat un nou domeniu de cercetare axat pe nanostructurile de carbon care introduc lumea la noi nanomateriale simetrice, deschizând astfel un nou capitol al nanotehnologiei și nanomedicinei. Există mai multe dimensiuni ale ceea ce a ajuns să fie cunoscut sub numele de buckyballs (molecule fullerene) care diferă în numărul de atomi de carbon, dar structura cel mai frecvent studiată are 60 de atomi, de unde și numele C60.

Proprietățile extraordinare ale moleculei C60 sunt derivate din structura sa unică și destul de spectaculoasă. C60 este aranjat într-un model de 20 de hexagone și 12 pentagoane care se pot înclina și în cele din urmă se închid pentru a forma o cușcă goală (formă poliedristică). Fullerenul este singura moleculă a unui singur element pentru a forma o cușcă sferică. Este, de asemenea, obiectul cel mai masiv și complex în care a fost observat comportamentul dualității particulelor de undă. C60 prezintă aceeași dualitate cuantică a particulelor de undă ca fotoni ai luminii (se poate comporta ca un val electromagnetic sau ca o particulă). Este deosebit de stabilă și rezistentă la radioactivitate și coroziune chimică. Acceptă cu lăcomie electroni, dar nu este reticent să le elibereze. Studiul acestor proprietăți extraordinare de fulleren a determinat oamenii de știință și inginerii să se gândească la multiplele aplicații pe care molecula le-ar putea avea (de exemplu, noi tratamente pentru cancer, bacterii, virusi, etc.) 
Inspirat de caracteristicile optice fenomenale ale moleculelor fullerene și de înțelegerea biologiei vieții, noi, cei de la Zepter, am creat și am patentat un filtru nanophotonic fulleren capabil să producă lumină BIOPTRON hiperpolarizată, o tehnologie de lumină revoluționară.
Filtrul nostru nanofotonic acționează ca un generator nanofotonic de lumină hiperpolarizată, transformând lumina verticală polarizată liniară într-o nouă formă de lumină definită de simetria icosaedru - aceeași simetrie ca și moleculele fullerene.
BIOPTRON Hyperpolarized Light promovează micro-circulația și stimularea celulelor bio îmbunătățind sistemul de apărare al corpului. Are un efect pozitiv și de lungă durată nu numai asupra zonei tratate, dar și asupra întregului corp.

Exista 3 tipuri de lentile, de 11 cm pentru Bioptron Pro.1, de 5 cm pentru Bioptron MedAll, de 4 cm pentru Bioptron Compact III. 

Noul filtru Bioptron schimbă tot ce știai despre terapia cu lumină

Filtrul Nano-fotonic Fulerene generează lumină hiperpolarizată pornind de la molecula C60. Sună ermetic, nu-i așa? În spatele termenilor științifici se ascunde o realitate care-ți poate schimba viața: Fulerene face lumina Bioptron să ajungă direct la organele care au nevoie de puterea ei vindecătoare.

Despre puterea vindecătoare a luminii se știe încă din vremea Egiptului Antic, iar în zilele noastre nici nu e nevoie să fii om de știință ca să observi cu ochiul liber efectul lipsei de lumină asupra corpului uman: zilele de iarnă mohorâte ne fac mai letargici și mai lipsiți de energie, iar popoarele care locuiesc în zone cu ierni grele și perioade de lumină scurte se confruntă mai mult cu depresii și tulburări psihosomatice.

Pentru a înțelege importanța descoperirii despre care scriem acum – lumina hiperpolarizată – trebuie să explicăm mai întâi de unde a pornit tehnologia Bioptron și de ce acest nou filtru Fulerene – care se poate aplica dispozitivelor Bioptron MedAll și Bioptron Pro 1 deja-existente – schimbă pentru totdeauna regulile jocului.

CÂND A DEVENIT LUMINA ȘTIINȚĂ: PRIMA FRONTIERĂ

În 1903, medicul danez Niels Ryberg Finsen era laureat cu Premiul Nobel în medicină pentru o descoperire extraordinară legată de terapia cu lumină. În 1893, Finsen a creat primul aparat ce genera lumină solară sintetizată tehnic şi a obţinut rezultate spectaculoase în tratarea bolnavilor cu un anumit tip de turberculoză cutanată. De atunci, Dr. Finsen este considerat fondatorul terapiei moderne cu lumină.

În perioada de început a fotomedicinei, în terapia cu lumină se foloseau preponderent si infraroșiile și ultravioletele spectrului.

La începutul anilor ’80, o echipă de cercetători a dezvoltat descoperirea medicului danez  creând o sursă de lumină care replica lumina produsă natural de soare, dar fără radiațiile UV nocive, și doar cu o parte din lumina infraroșie, fără efectul de încălzire și cu efecte stimulatoare asupra celulelor corpului uman. Cercetarea lor se baza, concret, pe „canalizarea” unei forțe cunoscute, într-un mod organizat, fiecare undă de culoare penetrând țesutul la adâncimi diferite, în funcție de lungimea de undă a culorii. Folosirea luminii ca mijloc de vindecare avea nevoie de un dispozitiv care să îmbine mai multe lungimi de undă benefice, pentru o acțiune coerentă asupra corpului. Acel dispozitiv, bazat pe descoperirea premiată cu Nobel a medicului Finsen, s-a numit Bioptron, aparat medical certificat în Uniunea Europeană, SUA și Canada.

De aproape 30 de ani, tehnologia Bioptron este folosită cu rezultate extraordinare și vizibile pentru afecțiuni dermatologice, plăgi la nivelul pielii, dureri cronice și musculare, reumatism și afecțiuni reumatoide, iritații cutanate, precum și pentru tot ceea ce ține de depresii sezoniere, tulburări de somn și stimularea proceselor de reparare și regenerare celulară.

În plus, aparatul este folosit și în medicina estetică și anti-aging, fiind demonstrat științific că lumina Bioptron stimulează producția de colagen și elastină.

Ca dovadă, în 2014 și 2015, a primit trofeul pentru Cel mai bun aparat pe bază de energie pentru prevenirea îmbătrânirii, la Congresul de Medicină Anti-Aging de la Paris. Tot lumina polarizată acționează și asupra punctelor de energie ale organismului – chakrele corespunzătoare unor organe din corp – pentru a restabili echilibrul nostru energetic.

Toate aceste utilizări sunt alternative neinvazive la multe terapii complicate din zilele noastre, cu rezultate și cazuistică dovedită în timp. Analizând lista de aplicații ale aparatului Bioptron, este clar că lumina polarizată are efecte concrete și cuantificabile asupra regenerării țesuturilor.

Doar că, în varianta ei POLARIZATĂ, lumina pătrunde câțiva milimetri în epidermă. Suficient pentru a vindeca și tonifia anumite țesuturi și a îmbunătăți dramatic afecțiuni ale pielii și dureri sistemice, dar, tocmai pentru că ea se oprește la nivelul epidermei, Zepter nu a făcut niciodată alte promisiuni legate de vindecarea efectivă a unor organe sau de chestiuni care implicau o acțiune mult mai profundă la nivelul corpului. Până acum.

DESCOPERIREA CARE SCHIMBĂ TOTUL: LUMINA HIPERPOLARIZATĂ

Dacă dispozitivul Bioptron a început cu un premiu Nobel, și noul filtru Fulerene a pornit tot de la un premiu Nobel, acordat în 1996 unei descoperiri extraordinare: o a treia formă de existență a carbonului în natură, după grafit și diamant.

Aceasta se numește Fulerene C60 și a fost denumită astfel după arhitectul american Buckminster Fuller, ale cărui domuri geodezice seamănă foarte tare cu structura moleculei C60 analizată la microscop: 20 de hexagoane și 12 pentagoane care formează o „cușcă” complexă, de formă sferică.

Descoperirea Fulerene C60 a schimbat pentru totdeauna domeniul cercetării în nanotehnologie și nanomedicină pentru că este extrem de stabilă, rezistentă la coroziune chimică și radioactivitate și prezintă proprietăți similare fotonilor de lumină.

Lăsând deoparte datele foarte tehnice, aplicabilitatea Fulerene C60 în lumea științifică este uluitoare: studiul acestei molecule atipice este considerat viitorul pentru eventuale tratamente împotriva cancerului, pentru baterii mai ușoare sau pentru combustibili care să poată fi utilizați inclusiv pentru rachete.

CE LEGĂTURĂ ARE FULERENE C60 CU BIOPTRON?

Totul a pornit de la faptul că molecula Fulerene C60 are o structură similară fotonilor de lumină, în sensul că, la fel ca lumina, prezintă o dualitate: se poate comporta atât ca particulă individuală, cât și ca undă electromagnetică.

Astfel, inspirați de proprietățile atipice ale moleculelor Fulerene, cercetătorii Zepter au creat și au patentat un filtru special nano-fotonic pentru Bioptron, bazat pe această moleculă. Scopul lui: să preia lumina polarizată și să o transforme, trecând-o prin filtrul nano-fotonic, într-o nouă formă de lumină, cu aceeași simetrie pe care o au moleculele Fulerene.

În termeni cât se poate de empirici și de ne-științifici, lumina polarizată trece prin această lentilă specială, care o ordonează perfect pentru a avea un efect chiar mai profund decât înainte.

Mai precis, dacă lumina polarizată Bioptron vindecă o mulțime de afecțiuni doar prin pătrunderea la câțiva milimetri în epidermă, noul filtru Fulerene aplicat pe aparatul normal Bioptron preia lumina polarizată și o face să… treacă prin noi. Da, la propriu.

Practic, lumina hiperpolarizată ajunge la nivelul organelor interne, trecând prin toate țesuturile fără ca nimic să o oprească. Și, ducând mai departe utilizările incredibile ale luminii, armonizează funcționarea întregului corp. Dacă utilizările Bioptron din ultimii 30 de ani erau deja extraordinare, noul filtru Fulerene duce aplicabilitatea dispozitivului la următorul nivel. Cum ar fi ca, doar prin câteva minute de folosire pe zi, să treacă prin corpul tău o lumină vindecătoare și lipsită de orice fel de contraindicații?


Expeditie gratuita cu verificare colet, plata in lei la fixingul BNR din ziua lansarii comenzii.
Prioritate la livrare au persoanele cu efectiuni grave, centrele medicale, cabinetele de infrumusetare si tratamente,livrarea in ordinea primirii comenzilor prin sistemul click " cumpara acum ".


 
The extraordinary properties of molecule C60 are derived from its unique and rather spectacular structure. C60 is arranged in a pattern of 20 hexagons and 12 pentagons that can curl up and ultimately close to form a hollow cage (polyhedral shape). Fullerene is the only molecule of a single element to form a spherical cage. It is also the most massive and complex object in which wave-particle duality behavior has been observed. C60 exhibits the same wave-particle quantum duality as photons of light (it can behave like an electromagentic wave or like a particle). It is exceptionally stable and resistant to radioactivity and chemical corrosion. It greedily accepts electrons, but is not reluctant to release them. The study of these extraordinary properties of fullerene led scientists and engineers to think of the multiple applications that the molecule could have (e.g. new cancer treatments, lightweight batteries, powerful rocket fuels, just to state a few examples). 

Inspired by the phenomenal optical features of fullerene molecules and understanding the biology of life, we at Zepter have created and patented a fullerene nanophotonic filter capable of producing hyperpolarized BIOPTRON light, a REVOLUTIONARY Light Technology. 

Our nanophotonic filter acts as a nanophotonic generator of hyperpolarized light, transforming vertical linearly polarized light into a new form of light defined by icosahedral symmetry - the same symmetry as the fullerene molecules.

BIOPTRON Hyperpolarized Light promotes micro-circulation and bio cell stimulation improving the body’s defence system. It has a positive & long lasting effect not only on the treated area but also on the whole body.
 

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Constanta

 • - Prin Curier rapid - livrare gratuita in max. 3 zile lucratoare

In Romania:

 • - Prin Curier rapid - livrare gratuita in max. 3 zile lucratoare

 • Plata ramburs, dupa ce primiti si verificati coletul, transport si ramburs bani gratuit prin curier rapid in 24 de ore .

PLATA

 • - Ramburs
 • - Online
 • - Detalii: Plata ramburs dupa primirea coletului.

Politica de retur

 • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
 • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
 • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
 • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
New Bioptron Fullerene Filters – Nanophotonic generator of hyperpolarized
CUMPARA
Pret curent:
31500
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review