Oala electrica pentru gatit ETA Pecenka MAX 0133, 475 W, 4.3 L, recipient
- La predare
- Ramburs
-
Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- Online
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
SKU: ETA0133
-
Vezi toate ofertele pentru
Specificatii
Oala electrica ETA Pecenka a fost lansata cu succes pe piata in 1962 in Republica Ceha. De atunci, materialele si designul au fost perfectionate astfel incat sa puteti utiliza pe deplin aparatul in vremea moderna din prezent.
Cu Pecenka poti gati, coace si mentine mancarea preparata la temperatura ideala pana cand toti invitatii se aseaza la masa. Recipientul de gatit este fabricat din material antiaderent , deci nu trebuie sa va faceti griji ca mancarea se lipeste.
Economie de spatiu si energie
ETA Pecenka MAX 0133 se remarca prin dimensiunile sale compacte. Se va gasi intotdeaune un loc in orice bucatarie mai mica si nu se poate pierde intr-o gospodarie mai mare. Cu un recipient de 4,3 l, puteti gati pranzul sau cina pentru intreaga familie. Un avantaj incontestabil este si consumul redus de energie . Cu o putere de intrare de numai 475 W , ETA Pecenka este cu pana la 80% mai economic decat un cuptor electric conventional. Cu siguranta veti descoperi acest lucru pe facturile dvs. de energie
Designul capacului a fost conceput pentru a fi sigur de manipulat si pentru a reduce la minim posibilitatea de arsuri. Aparatul este bazat pe o constructie solida, care ofera pe buna dreptate un sentiment de siguranta. Aproape de la inceputul proiectarii s-a lucrat la culorile individuale ale partilor componente. In cele din urma, a fost aleasa o combinatie neutra care se incadreaza perfect in orice bucatarie.
- Forma centrala pentru deserturi
este ideala pentru prepararea dulciurilor de tip „tort”.
- Gratarul permite prepararea simpla si sanatoasa mancarurilor fara
exces de grasimi si arsuri - carne, peste, carnati, legume.
- 5 tije din otel inoxidabil pentru pregatirea diferitelor tipuri
de frigarui
- Produsul se livreaza cu accesorii cu ajutorul carora puteti
pregati si mai multe delicatese culinare:
- Forma de mijloc se poate folosi pentru a pregati prajituri
pufoase
- Capacul de protectie acopera recipientul fierbinte, dar serveste
si pentru rasturnarea in siguranta a alimentelor pregatite si ca
tava de servire.
- Pe gratar se pot pregati carne, peste, carnati si legume fara
exces de grasime si fara risc sa se arda
- Tepusele din inox va vor ajuta sa pregatiti perfect frigarui
delicioase
- Construit cu accent pe detalii si siguranta
Din minunata carte de retete Pecenka, va prezentam o
delicatesa din bucataria frantuzeasca
Franta este o tara de gurmanzi, asa ca nu este de mirare ca acorda o atentie maxima tuturor meselor. Bucataria franceza reprezinta, fara indoiala, unul dintre pilonii de baza ai intregii culturi franceze. Un fel de mancare populara franceza din regiunea Provence insorita este ratatouille, o leguma inabusita cu ierburi provensale.
Timp de gatit: 25
de minute :
Numar de portii: pentru 4 persoane
Ingrediente
- Vinete 1 buc (de marime mare)
- Dovlecei 2 buc (de marime medie)
- Rosii 4 - 5 buc (coapte)
- Ardei rosu 1 buc
- Ardei galben 1 buc
- Usturoi 2 catei
- Ulei de masline 3 linguri
- 1 crenguta de rozmarin (tocata)
- Cimbru 1 crenguta (tocata)
- Ceapa rosie 1 buc
- Ardei macinat dupa gust
- Sare dupa gust
- Busuioc 3 - 4 crengute (proaspat pentru servit)
Taiati rosiile, dovleceii si
vinetele in felii subtiri de 0,5 cm, ardeii in cuburi de
aproximativ 4 x 4 cm. Taiati ceapa in rondele si apoi separati
feliile individuale. Zdrobiti usturoiul.
In oala Pecenka, amestecati toate legumele si ierburile, turnati
ulei, sare si piper. Se coace aproximativ 25 de minute. Se lasa sa
se raceasca usor si se adauga busuiocul tocat.
Se serveste singur cu o chifla proaspata sau ca garnitura pentru
carne.
Sfat: puteti servi
Ratatouille atat cald, cat si rece. Inainte de servit, puteti
presara Ratatouille cu branza parmezan rasa sau branza de oaie.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 2 zile lucratoare
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 18.5 Lei in max. 3 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 18.5 Lei in max. 3 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
- - Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare