Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Oala sub presiune cu capacitate 9L

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Oala sub presiune, capacitate 9L



Masuri de siguranta:




  • Cand folositi un aragaz electric cu plita, asigurati-va ca diametrul oalei este egal sau mai mic decat plita.

  • Cand gatiti pe sticla sau ceramica,asigurati-va ca suprafata este curata si neteda.

  • Cand aveti gazul ca sursa de caldura,asigurati-va ca flacara nu depaseste diametrul oalei

  • Puneti capacul pe oala in timp ce sistemul de prindere este deschis.

  • Ridicati butonul ca sa asezati capacul si inchideti-l.

  • Daca nu se inchide capacul inainte de a pune oala pe foc verificati daca sistemul de prindere (clestii) sunt inchisi sau nu.

  • Masuri de siguranta

  • Tineti oala sub presiune departe de copii

  • Nu puneti oala in cuptor

  • Fitit atanti cand schimbati locul oalei daca acesta este sub presiune

  • Nu folositi oala sub presiune pentru alte scopuri

  • Oala functioneaza sub presiune.Poate rani daca nu este folosita corect sau daca nu sunt respectate instructiunile de sigurante.Verificati daca oala a fost corect inchisa inainte de folosire.

  • Nu o deschideti fortat.Asigurati-va mai intai ca presiunea a scazut

  • Nu folositi oala fara lichid

  • Lasati goala 2/3 din oala 

  • Nu umpleti oala sub presiune mai mult de jumate pentru hrana ce se umfla (ex.orez,legume uscate,etc...)

  • Verificati daca valvele (supapele) sunt la loc inainte de folosire

  • Cand s-a terminat gatitul puteti folosi 2 metode diferite dupa ce inchideti focul:

  • Scadeti presiunea incet

  • Ridicati valva de vapori.

  • Atentie la iesirea vaporilor

  • Scadeti presiunea repede-Puneti oala sub jet de apa rece

  • Depozitarea dupa folosire:se intoarce capacul cu fata in sus
     



Duratele de fierbere pentru diferite alimente:




  • vita si porc 45-50 min

  • oaie 35-40 min

  • gaina 35-40 min

  • pui 20-25 min

  • fasole 20-25 min

  • pastai fasole 20-25 min

  • vinete 10-15 min

  • cartofi 10-15 min

  • zarzavat 8-15 min


Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

PLATA

  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review