Oala sub presiune cu capacitate 9L
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:191092050
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:
430,78 Lei124,00 Lei -
Anuntul a expirat la:11.06.2018, 00:42
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Oala sub presiune, capacitate 9L
Masuri de siguranta:
- Cand folositi un aragaz electric cu plita, asigurati-va ca diametrul oalei este egal sau mai mic decat plita.
- Cand gatiti pe sticla sau ceramica,asigurati-va ca suprafata este curata si neteda.
- Cand aveti gazul ca sursa de caldura,asigurati-va ca flacara nu depaseste diametrul oalei
- Puneti capacul pe oala in timp ce sistemul de prindere este deschis.
- Ridicati butonul ca sa asezati capacul si inchideti-l.
- Daca nu se inchide capacul inainte de a pune oala pe foc verificati daca sistemul de prindere (clestii) sunt inchisi sau nu.
- Masuri de siguranta
- Tineti oala sub presiune departe de copii
- Nu puneti oala in cuptor
- Fitit atanti cand schimbati locul oalei daca acesta este sub presiune
- Nu folositi oala sub presiune pentru alte scopuri
- Oala functioneaza sub presiune.Poate rani daca nu este folosita corect sau daca nu sunt respectate instructiunile de sigurante.Verificati daca oala a fost corect inchisa inainte de folosire.
- Nu o deschideti fortat.Asigurati-va mai intai ca presiunea a scazut
- Nu folositi oala fara lichid
- Lasati goala 2/3 din oala
- Nu umpleti oala sub presiune mai mult de jumate pentru hrana ce se umfla (ex.orez,legume uscate,etc...)
- Verificati daca valvele (supapele) sunt la loc inainte de folosire
- Cand s-a terminat gatitul puteti folosi 2 metode diferite dupa ce inchideti focul:
- Scadeti presiunea incet
- Ridicati valva de vapori.
- Atentie la iesirea vaporilor
- Scadeti presiunea repede-Puneti oala sub jet de apa rece
-
Depozitarea dupa folosire:se intoarce capacul cu fata in sus
Duratele de fierbere pentru diferite alimente:
- vita si porc 45-50 min
- oaie 35-40 min
- gaina 35-40 min
- pui 20-25 min
- fasole 20-25 min
- pastai fasole 20-25 min
- vinete 10-15 min
- cartofi 10-15 min
- zarzavat 8-15 min
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.