Pasta de coarne cu miere de albine
-
Produs:Nou, Fără garanție
-
Numar articol:175936325
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:21,00 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.09.2016, 00:03
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Cantitate: 250g
Coarnele sunt fructe de pădure mici, de culoare roşie sau galbenă, ce se coc din septembrie până în octombrie. Gustul coarnelor proaspete este dulce acrişor, dimensiunea lor este de aproximativ 2 cm, au un singur sâmbure şi se găsesc în zona de câmpie sau în pădurile de foioase.
Coarnele conţin:
vitamina C, vitamina A, vitamina B, vitamina PP, calciu,
potasiu, tanin, cornină, acizi organici, glucide, caroten, pectine,
celuloză, săruri minerale, zaharuri, apă (83
%).
Datorită conținutului lor,
reprezintă un bun ajutor în tratarea crampelor, bolilor
ficatului, paraziţilor intestinali, icterului, hemoroizilor şi a
enterocolitei. Sunt totodată foarte benefice sistemului
digestiv, având efect antidiareic și contribuind la
tratarea afecţiunilor digestive în
general.
Coarnele au efect
dezinfectant, cicatrizant, energizant, de stimulare a poftei de
mâncare şi de combatere a anorexiei (siropul de coarne are
această proprietate dacă este administrat copiilor cu vârsta
cuprinsă între 1 şi 5 ani).
Mierea este un
aliment cu gust dulce și parfumat, cu aspect semifluid, vâscos sau
cristalizat și culoare specifică, având un conținut mare de
zaharuri și substanțe minerale, vitamine, enzime, acizi
organici.
În raport cu substanțele colorate
care se găsesc în nectar și care sunt pigmenți vegetali-caroten,
clorofilă, xantofilă- culoarea mierii diferă de la incolor până la
neagră. La mierea de nectar predomină culoarea galbenă. Mierea
strânsă la începutul primăverii are o culoare de un galben viu,
până la portocaliu. Cu timpul, mierea își pierde culoarea inițială,
de obicei se închide la culoare, iar în timpul cristalizării se
deschide.
Prin calitățile sale nutritive este considerată un aliment de mare valoare în hrana oamenilor de toate vârstele, având utilizări largi în dietetică și terapeutică.
Mierea este foarte des folosită în alimentație, în bucătărie sau ca medicament, fiind foarte apreciată de medicina populară. De asemenea are importante aplicații în alimentația artificială, în alimentația pre- și postoperatorie, în pediatrie și ginecologie.

Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
Firma de curierat cu care colaboram este Sprint Curier atat pentru Bucuresti cat si pentru toata tara
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului