Paste Cappelletti cu Dovleac si Mar Bio 250gr D'Angelo Pasta Cod: DA2417
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:222725110
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:18,10 Lei
-
Anuntul a expirat la:27.10.2022, 00:44
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
CAPPELLETTI BIO CU
DOVLEAC SI MAR 250G D' ANGELO PASTA
Paste proaspete din
gris de grau dur fara oua!
Pentru 2-3
portii
Se obtin 450 g de
paste gatite
Vegan
Ingrediente: aluat:
gris din grau dur* apa / umplutura (26%): dovleac* (68%) mar* (12%)
spartura de paine* (faina de grau* drojdie*) ceapa* ulei de floarea
soarelui* fulgi de cartofi* sare de mare condimente* coaja de
lamaie* anason* piper* scortisoara* lavanda* salvie* curcuma*
chilli* emulgator: lecitina de soia*.
*=din culturi
certificate ecologic. Agricultura UE /
non-UE.
Poate contine urme de
lapte si telina.
Preparare
paste:
Puneti pastele in 2.5
litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care
fierbe usor pentru 12-15 minute pana devin " al dente"
.
Sugestie de reteta:
Cappelletti cu dovleac si mar pe varza cu lamaie si seminte de
dovleac Stirian.
Ingrediente: 250g de
Cappelletti cu dovleac si mar 1/2 varza acra 3 lingurite ulei de
rapita 4 lingurite amestec de legume 1 lingurita coaja de lamaie 2
lingurite suc de lamaie sare piper negru
nucsoara.
Preparare: Gatiti
pastele Cappelletti cu dovleac si mar conform retetei. Taiati pe
lungime varza spalata si curatata. Feliati varza spalata si
curatata pe lung si indepartati cotorul varza ramane in continuare
intr-o bucata. Taiati bucata in pene de dimensiuni uniforme si dati
deoparte. Intre timp incalziti uleiul de rapita in tigaie si
adaugati panele de varza acra. Adaugati condimente si amestecul de
legume si adaugati 1/4 litri apa amestecati pana cand incepe se
scada. Adaugati coaja de lamaie sucul de lamaie scortisoara si
aranjati pe o farfurie. Puneti Cappelletti cu dovleac si mar
stoarse peste compozitia rezultata si asezonati pastele si marginea
farfuriei cu ulei original de dovleac Styrian
.
Continut:
250g
Conditii de pastrare:
loc uscat si racoros ferit de razele
soarelui.
Termen de
valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe
ambalaj.
Producator: D' Angelo
Pasta GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE
MEDII: per 100 g
Valoare energetica
1245 kJ / 295 kcal
Grasimi din care: 3 8
g
- acizi grasi saturati
1 5 g
Carbohidrati din care:
53 6 g
- zaharuri 3 0
g
Proteine 9 1
g
Sare 1 1
g
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 16 lei.
PLATA
- - Ramburs
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.