Numar articol: 228837951
Pune in
vanzare un produs ca acesta
Paste Cappelletti cu Tofu Afumat Bio 250 grame D'Angelo
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc
1 disponibil
Primesti 14 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Ofer garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile
Detalii
Plata:
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
CAPPELLETTI BIO CU
TOFU AFUMAT, 250G D`ANGELO
100% gris din grau
dur, fara ou!
Vegan
Ingrediente: paste:
gris din grau dur*, apa, umplutura 26%: tofu* afumat (32%: apa,
boabe de soia*, fum), fulgi de cartofi*, crutoane de paine* (faina
de grau*, drojdie*), ulei de floarea soarelui*, apa, 3% ceapa*
uscata, sare de mare, sos de soia* (apa, boabe de soia*, grau*,
sare de mare, Aspergillus oryzae), emulgator: lecitina* (din
soia*), praz* uscat, oregano*, piper*.
*=din culturi
certificate ecologic. Agricultura UE /
non-UE.
Poate contine urme
de telina si lapte.
Preparare
paste:
Puneti pastele in
2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care
fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al
dente".
Sugestie de
preparare:
Cappelletti cu
legume la tigaie in stil thailandez
Ingrediente
necesare:
250g de Cappelletti
cu tofu afumat, 1 lingura pasta de curry rosu, 60 g germeni de
fasole, 100 g mazare de zapada, 1 lingura de arahide decojite
(natur), 1 ardei rosu, 40ml sos de soia, 1-2 varza chinezeasca (pak
choi), 200ml lapte de cocos, 4 linguri ulei de arahide, 1 lingura
susan negru, 2 salote, o priza de coriandru
proaspat.
Mod de
preparare:
Gatiti pastele
conform instructiunilor. Prajiti salotele taiate cubulete cu
arahidele si pasta de curry intr-o tigaie wok cu putin ulei pana
cand se dezvolta aroma de curry. Taiati varza chinezeasca (pak
choi) si ardeiul rosu in bucati de 1-2 cm si adaugati impreuna cu
germenii de fasole in wok. Adaugati cu grija apa de la paste,
adaugati sos de soia si lapte de cocos amestecand
continuu.
Timpul total de
gatit in wok este de aproximativ 4-5 minute la caldura maxima.
Amestecati pastele calde cu legumele si sosul, aranjati pe farfurie
si orneati cu susan negru si coriandru
proaspat.
Conditii de
pastrare: loc uscat si racoros.
Dupa deschidere
pastrati la rece si folositi cat mai repede
posibil.
Ambalat in atmosfera
protectoare.
Termen de
valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe
ambalaj.
Producator: D`Angelo
Pasta GmbH.
VALORI NUTRITIONALE
MEDII: per 100
g
Valoare
energetica
1275 kJ / 302
kcal
Grasimi, din
care:
4,3 g
- acizi grasi
saturati
1,8
g
Carbohidrati, din
care:
54,0
g
- zaharuri
1,8
g
Fibre
2,4
g
Proteine
10,0
g
Sare
0,63
g
Galerie foto
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 21 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 2.5lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Paste Cappelletti cu Tofu Afumat Bio 250 grame D'Angelo