Paste din Konjac Par de Inger Bio 385 grame Better
- Ramburs
- Online
- Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
Paste ecologice `Better
Than Pasta - Angel Hair` din faina de konjac, in forma de par de
inger.
Pentru preparare necesita doar 2 minute si pot fi utilizate ca
alternativa la fidea sau la spaghetele obisnuite. Pastele din faina
de konjac au gust neutru, ele absorband aroma mancarurilor in care
sunt integrate. Aceste paste sunt ambalate in apa pastrand o slaba
aroma care se simte la desigilarea pachetului si care poate fi
indepartata prin clatirea lor cu apa. Greutatea neta a pastelor,
dupa scurgerea apei din ambalaj, este de 300g.
Capelli d'angelo, in traducere par de inger, este una din formele
clasice de paste, populare in Italia din secolul al XIV-lea. Au
forma similara spaghetelor dar foarte subtire si sunt folosite des
la supa sau cu sosuri usoare. Se gatesc in circa 2-4 minute si sunt
vandute in formate care arata ca un cuib de pasare.
Konjac este o planta perena din genul Amorphophallus, originara din
zonele calde tropicale si subtropicale ale Asiei de Est, din
Japonia si China pana in Indonezia. Se dezvolta dintr-un bulb mare
de pana la 25cm in diametru, are o singura frunza bipenata de pana
la 1.3m lungime, iar florile cresc pe un spadice (inflorescenta in
forma de spic) de pana la 55cm, inconjurat de o spata violet
inchis. Ceapa (bulbul) de konjac este bogat in amidon, din el
obtinandu-se faina si jeleul (konjac tofu in chineza) cu acelasi
nume, dar este folosita si ca inlocuitor vegan pentru gelatina.
Konnyaku este numele japonez pentru preparatul obtinut din acesti
bulbi (faina de konjac, apa si apa de var, iar pentru o culoare
inchisa si aroma se mai adauga alge hijiki, amestecul fiind fiert
si racit, solidificandu-se astfel), nume preluat si in limba
engleza si folosit alaturi de ?yam cake?. Traditional pastele
obtinute prin taierea jeleului konnyaku se numesc ?ito konnyaku?,
iar shirataki sunt pastele obtinute prin extrudarea solutiei
coloidale konnyaku intr-o solutie concentrata de apa de var,
fierbinte.
Bulbii de konjac, numiti moyu in chineza, au un gust vag, sarat,
fiind mai apreciati pentru textura decat pentru aroma. Deshidratati
ei contin circa 40% glucomannan, o polizaharida solubila in apa si
apreciata ca fibra alimentara. Aceasta da vascozitatea ridicata
jeleului de konjac si pare a fi responsabila pentru efectele sale
benefice sanatatii, folosite de medicina traditionala chineza
(detoxifiant, stoparea tumorilor, reducerea stazelor sanguine si
lichefierea flegmei). Datorita continutului ridicat de fibre,
konjac este folosit adesea in diete pentru scaderea in greutate,
dar in Corea este utilizat frecvent si pentru masaj facial.
Ingrediente:
apa purificata, faina de konjac*, fibre de ovaz*. *ingredient din
agricultura ecologica.
Alergeni: contine ovaz.
Produs ecologic fara gluten, fara grasimi sau zahar, sursa de
fibre.
Preparare
Se incalzesc intr-o tigaie deschisa timp de 1-2 minute si se adauga
la sosul de paste preferat, la preparate prajite rapid in putin
ulei (stir-fry), in supe sau salate.
Optional se pot clati de 2-3 ori sub jet apa rece inainte de
incalzire.
Valori Nutritionale/100g:
Energie: 32kJ / 9kcal;
Proteine: 0.2g;
Grasimi: 0g, din care acizi grasi saturati: 0g;
Carbohidrati: 0g, din care zaharuri: 0g;
Fibre: 4,0g;
Sare: 0g.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Cluj-Napoca
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Curier rapid - 22.5 Lei in max. 6 zile lucratoare
PLATA
- - Ramburs
- - Online
- - Detalii: Pentru colete peste 4kg se percepe o taxa suplimentara de 3.00lei/kg.
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului