Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 243786467. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Premix bio pentru focaccia, fara gluten, 500g Biovegan

Livrare gratuita la comenzile de 200 lei
Livrare:
  Curier rapid - 15,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Joi, 27 Iun.
Cantitate:
Pret:
28,41 Lei
Primesti 28 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

SKU: BV10150

Specificatii

Premix bio pentru Focaccia, fara gluten, 500 g Biovegan Vegan Fără gluten Rezultă o Focaccia de ca. 910 g INGREDIENTE: amidon de porumb*, făină integrală de orez*, amidon de tapioca*, făină albă de orez*, amidon de cartofi*, făină integrală de mei*, făină de porumb*, tărâțe de psyllium*, sare, pulbere din aluat de quinoa* (94% produse din făină de quinoa*, produse din făină de orez*), must de struguri concentrat*.*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/ non-UE. Pentru a prepara Focaccia mai aveți nevoie de: 550 ml de apă, 5 linguri (50 ml) de ulei de măsline, 1 pliculeț de drojdie uscată (7 g), mixer manual cu cârlig pentru aluat.Opțional: roșii uscate tăiate în jumătăți, sare și ierburi pentru presărare. MOD DE PREPARARE:1. Puneți amestecul de Focaccia într-un castron, amestecați-l cu drojdia uscată și apoi adaugați apa și jumătate din ulei. Frământați totul bine cu mixerul manual - mai întâi încet timp de 1 minut și apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel.2. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de 45 de minute.3. Preîncălziți cuptorul la 200°C cu vantilați sau 225°C cu căldură de sus/de jos și puneți în cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apă.4. Se așează aluatul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se formează cu o spatulă un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lăsați aluatul să se odihnească din nou timp de 15 minute.5. Puneți roșiile tăiate în jumătăți pe aluat, stropiți uleiul rămas peste aluat și presărați cu sare și ierburi.6. Coaceți focaccia timp de 25 de minute în cuptorul ventilat sau 35 de minute cu căldură de sus/de jos.7. Lăsați Focaccia să se răcească pe un grătar înainte de a o savura. CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.PRODUCĂTOR: Biovegan GmbH. Germania.DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Sanandrei

  • - Prin Curier rapid - 15 Lei in max. 4 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 15 Lei in max. 4 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Premix bio pentru focaccia, fara gluten, 500g Biovegan
CUMPARA
Pret curent:
2841 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review