Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 234020341. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Premix bio pentru paine de ovaz, fara gluten, 550g Biovegan

Livrare gratuita la comenzile de 200 lei
Livrare:
  Curier rapid - 15,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Vineri, 21 Iun.
Cantitate:
Pret:
27,56 Lei
Primesti 28 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

SKU: BV10147

Specificatii

Premix bio pentru paine de ovaz, fara gluten, 550 g Biovegan Vegan Fără gluten Premix pentru o pâine cu semințe cu 64% ovăz. Rezultă o pâine de ca. 850 g INGREDIENTE: 51% fulgi de ovăz (fără gluten), amidon de porumb*, 13,2% făină integrală de ovăz* (fără gluten), făină de porumb*, proteine din in*, sare, pulbere din aluat de ovăz* (fără gluten), tărâțe de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: praf de copt, agent de dospire: bicarbonat de sodiu.*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE. Pentru a prepara pâinea mai aveți nevoie de: 500 ml de apă, 2 liguri (20 ml) de oțet***, tavă pentru pâine (20 cm sau 25 cm), mixer manual cu cârlig pentru aluat.Opțional: fulgi de ovăz pentru presărare.MOD DE PREPARARE:1. Preîncălziți cuptorul la 200°C cu circulația aerului sau 220°C pentru căldură sus/jos și puneți în cuptor un vas rezistent umplut cu apă. Acum ungeți bine tava de copt.2. Puneți amestecul de pâine cu apă și oțet într-un bol de mixare și frământați totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu cârlig pentru aluat până se formează un aluat neted (max. 1 până la 2 minute). Nu frământați aluatul prea mult timp!3. Acum puneți aluatul în tava unsă și neteziți-l - de exemplu cu o spatulă umezită.4. Lasați aluatul sa se odihnească 15 minute până când cuptorul este preîncălzit.5. Dacă doriți, presărați aluatul cu fulgi de ovăz, puneți tava la cuptor și coaceți pâinea cu ovăz pe raftul din mijloc timp de 60 de minute.6. După copt, scoatem pâinea din tava și o lăsăm să se răcească pe un grătar. Sfat: Puteți fi creativi când decorați pâinea cu ovăz. Semințele și sâmburii pentru un pic de crunch în plus sunt, de asemenea, foarte potrivite.***=Adăugarea de oțet servește doar la conservarea pâinii, aceasta rămâne proaspătă mai mult timp! Mirosul și gustul oțetului se vor disipa pe măsură ce pâinea se coace. CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.PRODUCĂTOR: Biovegan GmbH. Germania.DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Sanandrei

  • - Prin Curier rapid - 15 Lei in max. 4 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 15 Lei in max. 4 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Premix bio pentru paine de ovaz, fara gluten, 550g Biovegan
CUMPARA
Pret curent:
2756 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review