Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 242766130. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Premix bio pentru paine fara gluten, 460g Biovegan

Livrare gratuita la comenzile de 200 lei
Livrare:
  Curier rapid - 15,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Joi, 27 Iun.
Cantitate:
Pret:
27,20 Lei
Primesti 27 puncte in aplicatie
Produs:
Nou, Fără garanție, Cu factură
Politica de retur:
Acest produs poate fi returnat in 3 zile Detalii
Plata:
  • Ramburs
  • Online

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

SKU: BV10058

Specificatii

Premix bio pentru paine fara gluten, 460g Biovegan Vegan Fără gluten Ingrediente: amidon de porumb*, făină de orez*, făină integrală de orez*, amidon de tapioca*, sare, proteine din in*, făină de porumb*, suc de struguri concentrat*, tărâțe de psyllium*.*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE. Sfat:"Puteți umple pâinea dvs. pliată în straturi cu ingrediente precum dovlecei, ciuperci, roșii uscate sau alte ingrediente. Legumele, cum ar fi dovleceii, ar trebui să fie gătite în prealabil." Mod de preparare:Aveți nevoie de: 350ml apă călduță, 1 pachet de premix pentru pâine, 1 plic drojdie (7g), 25g margarină, cca. 100 g margarină cu verdețuri, formă de copt (25cm).1.Puneți amestecul de copt împreună cu drojdia într-un castron de gătit și amestecați. Adăugați cei 25g de margarină caldă și apa caldă și frământați totul timp de 3 minute.2.Lăsați aluatul să stea timp de 30 de minute acoperit cu un prosop umed într-un loc cald. Încălziți 100g de margarină cu verdețuri la temperatura camerei.3.Întindeți aluatul cu o grosime de aproximativ 0,5 cm, puteți folosi puțină făină fără gluten sau o spatulă pentru a vă ajuta. Întindeți margarina cu verdețuri pe aluat și tăiați în benzi cu o lățime de aproximativ 5 cm pe toată lungimea (de exemplu, cu un cuțit pentru aluat). Îndoiți fiecare bandă în zigzag ca un acordeon și așezați-le într-o tavă unsă, cu laturile în sus.4.Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius (cu ventilație) sau la 210 de grade Celsius (cu încălzire prin sus și jos). Puneți o tavă rezistentă la cuptor cu apă în cuptor.5.Lăsați aluatul să se odihnească în formă timp de cel puțin 30 de minute. Apoi coaceți timp de 30 de minute.6.Lăsați să se răcească puțin și scoateți cu grijă din tavă. Alternativ, puteți să-l lăsați în tavă și să-l serviți acolo. Savurați-l complet răcit sau ușor cald! Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.Producător: BIOVEGAN GmbH. GermaniaDistribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Sanandrei

  • - Prin Curier rapid - 15 Lei in max. 4 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Curier rapid - 15 Lei in max. 4 zile lucratoare

PLATA

  • - Ramburs
  • - Online

Politica de retur

  • - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
  • - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
  • - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
  • - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Optiunea ta
Premix bio pentru paine fara gluten, 460g Biovegan
CUMPARA
Pret curent:
2720 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review