Premix bio pentru paine Power, fara gluten, 350g Biovegan
-
Produs:Nou, Fără garanție, Cu factură
-
Numar articol:209326428
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:32,95 Lei
-
Anuntul a expirat la:02.10.2020, 12:47
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
BIOVEGAN - Premix bio pentru paine Power, fara gluten, 350g
- Fara gluten
- Vegan
- Germeni de seminte (cereale)
- Fara drojdie de bere
- Rapid si usor
Painea power, POWERBROT este o intreaga boga?ie a naturii - pentru o obtinere buna a painii sunt folosite: seminte de in germinate, migdale de pamant tocate, tara?e de psyllium, seminte de chia, seminte de canepa decojite, seminte de floarea-soarelui, seminte de dovleac, faina de migdale, faina integrala de hri?ca.
Ingrediente: semin?e de in germinate*, semin?e
de dovleac*, semin?e de floarea-soarelui*, migdale de
pamant tocate*, faina de migdale*, faina
integrala de hri?ca*, semin?e de canepa decojite*, faina integrala
de hri?ca germinata*, amidon de porumb*, praf de copt*, (amidon de
porumb*, acidifianti: tartrat de potasiu?, agent de dospire:
carbonat de sodiu), semin?e de chia* (Salvia Hispanica), tara?e de
psyllium*, sare de Himalaya?.
*din culturi certificate ecologic
**calculat cu ulei de floarea-soarelui ?i o?et din cidru de
mere
?piatra de vin
?sare din salinele din Pakistan
Informa?ii nutri?ionale medii |
per 100g** |
Valoare energetica |
1495 kJ/ 360 kcal |
Grasimi |
25 g |
din care acizi gra?i satura?i |
3.6 g |
Carbohidra?i |
20 g |
din care zaharuri |
5.9 g |
Fibre |
9.1 g |
Proteine |
11 g |
Sare |
1.5 g |
Pachetul con?ine:
- 350 g premix pentru paine (din care se prepara o paine de 500 g)
- Un vas pentru copt
- 1 bro?ura pentru utilizare
Doar adauga?i:
- 250 ml apa minerala
- 2 linguri (20 ml) o?et de mere
- 2 linguri (20ml) ulei vegetal
Rapid ?i usor:
1.
Preparare:Realiza?i amestecul pentru coacere cu 2 linguri
de o?et, 2 linguri de ulei, 250 ml apa, apoi framanta?i cu un mixer
con?inutul.Lasa?i acoperit pentru 30 minute.Aseza?i aluatul intr-o
forma neteda, taiata la o adancime de aproximativ 2 cm.
2. Coacere:Pregati?i painea cu 250 ml de apa.In cuputorul preincalzit: 60 de minute la 200?C, in cuptor cu ventila?ie, sau in cuptor fara ventila?ie, 80 de minute la 200?C.
3. Racirea:Lasa?i painea sa se raceasca pe un suport cu grilaj.
Instructiuni pentru vasul de copt:
- Plia?i forma de coacere astfel incat suprafa?a plana lucioasa sa fie orientata in sus (in interior).Plia?i toate panourile laterale in sus.
- In cele din urma, introduce?i cele patru filete in sloturile de sus ?i arunca?i-le in forma
- Foarte important aici, clapele exterioare trebuie sa fie la acela?i nivel cu urechile respective ale sloturilor, pentru a fi apoi pliate impreuna spre exterior.
Atentie:Hartiile de copt nu au aceea?i stabilitate dimensionala ca si matri?ele metalice sau siliconice. Prin urmare, ele se pot deforma in timpul coacerii. in unele cazuri, expansiunea in volum a painii este atat de grosiera incat lamelele pot fi imprimate.
Sfat:Forma poate fi capsata pe laturile filetului impreuna, de exemplu printr-o bucla de silicon rezistenta la coacere sau ceva asemanator.
Con?inut: 350 g
A se pastra la loc uscat ?i racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data
inscrip?ionata pe ambalaj.
Produs in Germania de: Biovegan GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.