Premix pentru Paine Taraneasca cu Seminte de In Floarea Soarelui Dovleac si Susan Bio 500gr Pronat Cod: PRN7771
Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:209364283
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:8,85 Lei
-
Anuntul a expirat la:03.05.2021, 21:25
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
PREMIX
BIO PENTRU PAINE TARANEASCA CU SEMINTE DE IN FLOAREA SOARELUI
DOVLEAC SI SUSAN 500G
Din
faina integrala de grau romanesc macinata la temperatura de sub 42
grace celsius 12% continut total de
seminte.
Contine: 88% faina integrala din grau* 12% mix de
seminte* (33% seminte de floarea soarelui* 33% seminte de in* 17%
seminte de dovleac* 17% seminte de susan
alb*).
*=din
culturi certificate ecologic.
Ambalat
intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten fructe cu coaja
soia arahide produse lactate telina mustar
lupin.
Mod de
preparare pentru o paine reusita:
500 gr
Premix de paine taraneasca.
350 ml
apa calduta.
1 plic
de drojdie uscata (sau 15 g drojdie
proapata).
1
lingura de amidon de cartofi (alternativ 1 lingurita de zahar sau
de melasa din trestie de zahar).
10 gr
sare (preferabil dizolvata in putina
apa).
Se
inmoaie cca 10 min drojdia si zaharul in putina apa calduta la care
se adauga cca o lingura de faina. (Alternativ la zahar se poate
folosi melasa de trestie de zahar sau amidonul de cartofi care au
rolul de a hrani drojdia). Se amesteca premixul cu apa calduta si
cu amestecul de drojdie inmuiata. Se framanta cca jumatate de ora
spre final se adauga sarea apoi se lasa la crescut cca 1-2 ore
maxim acoperit cu o folie sau stergar. Se pune in tava de
copt.
Coacerea:
Se pune
un vas cu apa in cuptorul incins la maximum 250 grade C cca 30
minute pana cand apa din vas incepe sa
fiarba.
Se
introduce tava cu aluat si se lasa la copt 20 min la temperatura
maxima fara ventilatie si cu aburi din plin. (In loc de tava se
poate pune aluatul direct o piatra de copt). Apoi se reduce
temperatura cuptorului la 200 grade se porneste ventilatia si se
mai lasa la copt inca 30-45 minute. ...Painea e gata atunci cand o
bati si suna a gol...
Dupa ce
e scoasa din cuptor painea se raceste pe un gratar ventilata
natural (nu in cuptor nu invelita in
carpe).
Varianta de preparare folosind masina automata de
framantat si copt paine:
Se
folosesc aceleasi ingrediente. Se urmeaza instructiunile de copt
ale aparatului alegandu-se programul cel mai lung deoarece painea
din faina integrala are nevoie de mai mult timp sa
dospeasca.
Conditii de pastrare: loc uscat si
racoros.
Termen
de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe
ambalaj/eticheta.
Origine: UE / non UE.
VALORI
NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare
energetica 1391 kJ / 329 kcal
Grasimi
din care: 7 2 g
- acizi
grasi saturati 1 5 g
Carbohidrati din care: 54
g
-
zaharuri 1 g
Fibre
13 g
Proteine 12 g
Sare 0
03 g
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
-
In Cluj-Napoca, transportul este 12 lei.
PLATA
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.