Prevenirea pierderilor post recoltare Fructe Legume Radacinoase Tuberculi Lb Frc
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
___
"Prevention des pertes apres
recolte: Fruits, Legumes, Racines, Tubercules"
(Prevenirea pierderilor post-recoltare: Fructe, Legume,
Radacinoase, Tuberculi)
FAO. Organisation des Nations Unies pour l'alimentation et
l'agriculture. Rome, 1992
183+2 pagini, ilustratii, limba franceza, coperta
brosata semirigida, stare buna
Prefaţă
Capitolul 1 Introducere Semnificația pierderilor de recoltă Cauzele
pierderilor
Capitolul 2 - Nutriție și produse proaspete Rolul produselor
proaspete în alimentația umană Nevoile energetice Alimente necesare
pentru creșterea și repararea corpului Pierderea valorii
alimentelor în produsele proaspete
Capitolul 3 - Factorii pre-recoltare și marketingul produsului
Influențe înainte de recoltare și consecințele acestora Factorii de
piata privind produsul Influența utilizărilor în producție Când
sunt gata de recoltat produsele proaspete?
Capitolul 4 - Perisabilitate și pierderi de produse Care sunt
principalele cauze ale pierderilor? Deteriorarea fiziologică
Deteriorări mecanice (răni fizice) Boli și dăunători Categorii de
produse proaspete Fiziologia produselor proaspete după recoltare
Respiraţie Transpirație sau pierdere de apă Maturarea fructelor
Deteriorarea produselor proaspete după recoltare Evaluarea
pierderilor
Capitolul 5 - Recoltarea și manipularea
câmpului "Manevreaza-l \ manevreaz-o
cu grija" Goluri
Planificare Forta de
munca Când sunt îndeplinite condițiile
pentru a începe recoltarea? Tehnici de
recoltare Containere folosite pentru
recoltare si in camp Transport dupa
recoltare
Capitolul 6 - Ambalarea fructelor, legumelor, rădăcinilor și
tuberculilor Necesitatea
ambalajului Deteriorarea produselor
ambalate Ambalare și
profitabilitate Alegerea ambalajelor pentru
produse proaspete Materiale de
ambalare Ce ambalaj sa folosesti?
Capitolul 7 - Ateliere și echipamente de
ambalare
Justificare
Operațiuni Planificarea unui atelier de
ambalare Aspect general, construcție și
echipare Conducerea unui atelier de
ambalare
Capitolul 8 - Transport Semnificație
pentru marketing Cauzele
pierderilor Reducerea pierderilor în timpul
transportului
Capitolul 9 - Tratamente
post-recoltare Tratamente
speciale Uscare
Inhibarea germinării Aplicarea de
antifungice
Capitolul 10 - Depozitare Depozitare
controlată Potenţial de
stocare Factori care afectează durata de
depozitare Spații de depozitare
Capitolul 11 - Metode de conservare a fructelor, legumelor,
rădăcinilor și tuberculilor
Prelucrarea evită risipa Principii de
prelucrare a produselor proaspete Metode de
prelucrare și conservare
Capitolul 12 - Sisteme de marketing
Operatorii de piata Tipuri de
piețe
Capitolul 13 - Strategii de marketing
Consultati va rog pozele /
cuprinsul pentru mai multe detalii.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 17 Lei in max. 8 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 17 Lei in max. 8 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.