Punga de uz alimentar pentru lichide, vin, sucuri, bag-in-box BMH, capacitate 5 litri, metalizata, cu robinet, BIB
-
Produs:Nou, Ofer garanție, Cu factură
-
Numar articol:257763017
-
Disponibilitate:Indisponibil
-
Preț:5,49 Lei
-
Anuntul a expirat la:04.08.2025, 23:05
-
Ai o nelamurire?
-
Vandut de:
-
Vinde si tu:Pune in vanzare un produs ca acesta
-
Optiuni:
Descriere
Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare
Specificatii
Punga de uz alimentar pentru lichide, vin, sucuri,
bag-in-box BMH, capacitate 5 litri, metalizata, cu robinet,
BIB
PUNGA BAG-IN-BOX - Punga speciala din polietilena de uz alimentar,
cu un strat de folie EVOH (Ethylene vinyl alcohol), destinata
imbutelierii, transportului si depozitarii sucului de fructe. Este
o alternative din ce in ce mai cautata, inlocuind, cu succes si
costuri reduse, recipientii tip PET. Peretii pungii sunt o bariera
eficienta impotriva oxigenului, sucul astfel imbuteliat fiind
protejat impotriva oxidarii. Aceste pungi se pot utiliza si la
imbutelierea vinului sau a apei.
CARACTERISTICI:
- Tip ambalaj: punga
- Robinet: Da
- Capacitate: 5 litri
Ghid utilizare punga pentru Bag-in-Box
PASTRAREA CUTIILOR IN CARE AU FOST LIVRATE
PUNGILE.
Asigurati-va ca nu este deteriorata cutia in care au fost ambalate
pungile.
Pastrati pungile In cutia originala, In Incapere cu umiditate
scazuta, la temperaturi cuprinse Intre
-5 °C si +40 °C. Umiditatea relativa nu trebuie sa depaseasca
80%.
Nu depasiti 6 randuri de cutii pe palet. Inainte de umplere,
efectuati o aclimatizare de cel putin de 24 de ore la locatia de
productie.
Pentru a va asigura ca punga nu se deterioreaza, deschideti cutia
originala si scoateti cu grija punga din ea.
Pentru deschidere, evitati utilizarea obiectelor ascutite pentru a
nu deteriora pungile Bag in Box aflate in cutie.
Operatorul echipamentului de umplere trebuie sa aiba mainile
spalate, cu unghiile taiate. Este interzisa purtarea inelelor,
ceasului si a altor bijuterii in intervalele de lucru cu punga.
Folositi manusi de protectie.
Cand punga este fixata In dispozitivul de umplere, asigurati-va ca
punga este asezata corect, fara Indoituri sau pliuri.
Temperatura de umplere nu trebuie sa depaseasca +40 °C pentru
pungile marcate cu Bt si Bm si +85 °C - pentru Bth si Bmh.
Dupa umplere, asigurati-va ca pe suprafata pungii nu ramane nici o
picatura din lichidul cu care ati umplut punga: apa, vin, suc, etc.
Daca, totusi, sunt cateva picaturi, stergeti-le cu atentie cu un
prosop de hartie uscat, prin tamponare usoara.
Asigurati-va ca robinetul este introdus corect In orificiu dupa
umplere.
Inainte ca punga sa fie introdusa In cutie, aceasta trebuie sa fie
racita la temperatura ambientala.
Nu este permisa depozitarea Bag in Box umpluta in conditiile in
care exista picaturi de lichide pe aceasta. Evitati schimbarea
rapida a temperaturii.
Nu apasati pe robinet si nu mutati Bag in Box tinandu-se de el.
Puneti punga dupa umplere in cutii speciale pentru racire Intr-un
singur strat, cu robinetul In sus sau pe suprafete netede si uscate
(mese), tot pe un singur rand !!!
Punga trebuie asezata uniform In cutie. Folositi cutiile potrivite
pentru pungi. Nu folositi cutii de alt litraj. De exemplu: cutii de
3 L pentru pungi de 2 L.
Asigurati-va ca punga este pozitionata corect, caneaua trebuie sa
fie in zona marcata pe cutie. Introduceti punga umpluta In cutie
fara a o scapa, fara a o tine de canea sau de colturi.
Evitati marginile ascutite ale cutiei.
Asigurati-va ca nu exista obiecte ascutite pe palet. Asezati foi de
carton Intre palet si cutie pentru a evita spargerea in cuiele
paleteului.
ATENTIE: denumirea bag-in-box (romana:punga-in-cutie) inseamna ca
produsul este compus din 2 parti: punga si cutie ! Cutia nu este
„ambalaj in vederea comercializarii” cum este la cutiile pentru
transport de 6/12 sticle de sticla. Cutia (box) din componenta
bag-in-box este structura de rezistenta a produsului la presiuni
externe, intepare sau zgariere, asigurand fiabilitatea pungii (bag)
interioare si ferind-o de razele soarelui.
TEHNOLOGIA PRODUCERII SUCULUI PASTEURIZAT
Dupa obtinerea sucului prin presare, el trebuie pasteurizat. Daca
nu-l pasteurizam, din cauza fructozei existente, el va intra in
fermentare. Adica fructoza (care da gustul dulce sucului) este
transformata de catre drojdii in alcool, cu degajare de bioxid de
carbon. Ca sucul sa nu fermenteze, trebuia ca drojdiile sa fie
inhibate. Aceasta inhibare a drojdiilor se face prin incalzirea
sucului la peste 80 de grade Celsius, de preferat peste 82 de grade
Celsius. Acest proces de incalzirea al sucului poarta numele de
PASTEURIZARE (dupa marele biolog francez Louis Pasteur care a
descoperit acest procedeu si l-a aplicat la scara larga pentru
desinfectie si sterilizare). Pasteurizarea se va face cu ajutorul
PASTEURIZATORULUI, care este un echipament ce are o automatizare
pentru a mentine sucul la aceasta temperatura ridicata. In acest
echipament, sucul intra rece si la iesire are o temperatura de
82-84 grade Celsius. Dupa pasteurizare, sucul trebuie pus in punga
Bag-in-Box IMEDIAT. Sucul cand ajunge in punga trebuie sa aiba o
temperatura de peste 78-80 de grade Celsius. Fiind fierbinte el
sterilizeaza si punga pe interior. Nu se pune suc pasteurizat si
racit !
Dupa aceea punga trebuia asezata la racit, cu grija pe o suprafata
plana cu dopul in sus, pe un singur strat. Nu se pun pungi una
peste alta ! Dupa ce s-a racit pana pe la 30 de grade Celsius
(temperatura mainilor) se aseaza cu grija in cutie, evitand ca
muchia cutiei sa nu zgarie punga. Punga nu se tine de dop !!!
Deoarece materialul din jurul dopului este fierbinte, exista
posibilitatea sa se deformeze si dopul sa se dezlipeasca. Punga
trebuie pusa in cutie, deoarece insasi denumirea pungii
“Bag-in-Box” in traducere inseamna “punga in cutie”. Nedepozitarea
pungii in cutie duce la solicitari mecanice ale pungii ce pot duce
la deteriorarea acesteia.
Narpo face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea
informatiilor din acesta pagina.
Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter
informativ şi poate contine accesorii neincluse in pachetele
standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator
fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Toate produsele prezente in site sunt valabile in limita
stocului.

Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 29.15 Lei in max. 3 zile lucratoare
-
- Prin Curier rapid - 24.99 Lei in max. 3 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin curier cu Garantia de Livrare - 29.15 Lei in max. 3 zile lucratoare
-
- Prin Curier rapid - 24.99 Lei in max. 3 zile lucratoare
-
Maresal Averescu, 8-10, corp C, demisol. (Doar dupa confirmare in prealabil) !!!
PLATA
- - Ramburs
- - Avans
- - Ramburs cu Garantia de Livrare
Curierul special îți livrează produsul pe care tu îl achiți la primire. Dacă produsul nu este ca în descriere, îți recuperezi banii, inclusiv taxele de transport.
- - Online
Politica de retur
- - Produsul se poate returna in maxim 3 zile lucratoare
- - Metoda de retur: Ramburs contravaloare produs
- - Costul transportului va fi suportat de catre cumparator
- - Alte detalii: Retur acceptat in conditiile Garantiei de Livrare
Spune-ti parerea acordand o nota produsului