rara ANALIZA LAPTELUI Metode fizico-chimice Lapte Unt Branza Chimie alimentara
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
___
“Metode noi fizico-chimice de
analiza si control folosite in industria laptelui”
Rara, de uz intern (nespecificat). Chimie alimentara.
109+1 pagini, coperta generica brosata, format 15x21cm.
(Bibliografie cu 173 de titluri.)
1965 Bucuresti.
Studiu publicat de Institutul de Documentare
Tehnica.
Consultati va rog pozele /
cuprinsul pentru mai multe detalii.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 18 Lei in max. 8 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 18 Lei in max. 8 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.