Panificatie Patiserie TEHNOLOGIE UTILAJE RETETE si CONTROL Paine Paste Fainoase
Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
___
"Tehnologii, Utilaje, Retete, si
Controlul Calitatii in Industria de Panificatie, Patiserie,
Cofetarie, Biscuiti si Paste Fainoase. Metode de preparare a
Aluatului"
Autor: Prof. Dr. ing. Ec. MIHAI LEONTE
2004 Editura Millenium, Piatra-Neamt
Carte rara, exhaustiva si utila, privind tehnologia panificatiei
si produselor fainoase din industriile adiacente, retete, metode de
preparare.
438+5 pagini, numeroase grafice/figuri si tabele, bibliografie
consistenta - 204 titluri
Coperta brosata, 23x16 cm, stare foarte buna.
Consultati va rog pozele /
cuprinsul pentru mai multe detalii.
(tehnologia, tehnologie, brutarie, brutaria)
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 8 zile lucratoare
In Romania:
-
- Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 8 zile lucratoare
PLATA
- - La predare
- - Ramburs
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.