Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite
Numar articol: 245365065. Vezi produse asemanatoare.
Pune in vanzare un produs ca acesta

Panificatie Patiserie TEHNOLOGIE UTILAJE RETETE si CONTROL Paine Paste Fainoase

Cost unic de transport la toate comenzile acestui vanzator
Disponibilitate:
In stoc 1 disponibil
Livrare:
  Posta Romana - Coletarie - 21,00 Lei Detalii
Estimat livrare:
Miercuri, 15 Mai.
Cantitate:
Pret:
399,00 Lei
Produs:
Second Hand, Fără garanție
Politica de retur:
Produsul nu se poate returna
Plata:
  • La predare
  • Ramburs

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Specificatii

VEZI CARTI SIMILARE

___

"Tehnologii, Utilaje, Retete, si Controlul Calitatii in Industria de Panificatie, Patiserie, Cofetarie, Biscuiti si Paste Fainoase. Metode de preparare a Aluatului"


Autor: Prof. Dr. ing. Ec. MIHAI LEONTE
2004 Editura Millenium, Piatra-Neamt


Carte rara, exhaustiva si utila, privind tehnologia panificatiei si produselor fainoase din industriile adiacente, retete, metode de preparare.



438+5 pagini, numeroase grafice/figuri si tabele, bibliografie consistenta - 204 titluri

Coperta brosata, 23x16 cm, stare foarte buna.

Consultati va rog pozele / cuprinsul pentru mai multe detalii.



(tehnologia, tehnologie, brutarie, brutaria)

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Bucuresti

  • - Predare personala in max. 5 zile lucratoare

  • - Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 8 zile lucratoare

In Romania:

  • - Prin Posta Romana - Coletarie - 21 Lei in max. 8 zile lucratoare

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Optiunea ta
Panificatie Patiserie TEHNOLOGIE UTILAJE RETETE si CONTROL Paine Paste Fainoase
CUMPARA
Pret curent:
39900 Lei
Comanda minima:
1 bucata
Cantitatea:
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga review